
Sold out πρεμιέρα για τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μενιδιάτη & τον… |
Πρεμιέρα με δύο sold out βραδιές έκανε το THEAMA, με τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Παναγιώτη Μαύρο να εγκαινιάζουν τη νέα τους μουσική συνύπαρξη.
Οι τρεις καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή ενώνοντας διαφορετικές μουσικές ταυτότητες και γενιές σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το λαϊκό τραγούδι, γνωστές επιτυχίες, πιο συναισθηματικές στιγμές αλλά και αρκετό ρυθμό.

Theama
Τρεις διαφορετικες μουσικες ταυτοτητες στην ίδια σκηνη

Theama
Ο Χρήστος Μενιδιάτης έφερε στο πρόγραμμα το γνώριμο λαϊκό του στοιχείο, η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε το δικό της ερμηνευτικό στίγμα, ενώ ο Παναγιώτης Μαύρος εκπροσωπεί τη νεότερη γενιά, δημιουργώντας μια τριάδα με διαφορετικές αναφορές αλλά κοινό στόχο τη διασκέδαση.
Theama
Η πρεμιέρα εξελίχθηκε σε μεγάλο πάρτι, με τραγούδι και χορό μέχρι αργά, ενώ ήδη από το πρώτο διήμερο αρκετά στιγμιότυπα από το πρόγραμμα πέρασαν στα social media μέσα από αναρτήσεις των καλλιτεχνών.
Theama
Η μουσικη παρεα του THEAMA
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης η Εύα Μαντά, η Μαρίλια και ο Χρήστος Χαραλαμπίδης, συμπληρώνοντας το σχήμα της νέας πρότασης διασκέδασης στα Βόρεια Προάστια.
Μετά τις δύο πρώτες sold out εμφανίσεις, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Παναγιώτης Μαύρος συνεχίζουν το κοινό τους πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο THEAMA.
THEAMA Athens
Σίνα 7, Μαρούσι
Κρατήσεις: 210 6109623 & 6973323633
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-06 17:11:00
