Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση της Γωγώς Φαρμάκη ένα μήνα μετά τον ξαφνικό θάνατο του… |


Ένας μήνας έχει περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού της και η Γωγώ Φαρμάκη εξακολουθεί να διαχειρίζεται την απώλεια ενός από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους.

Η ίδια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, επιλέγοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της με λίγα μόνο λόγια, αλλά με έναν συμβολισμό που αποτυπώνει τη βαθιά σύνδεσή της με τον αδελφό της.

Η ανάρτηση της Γωγώς Φαρμάκη από το Αγρίνιο

Όπως αποκάλυψε μέσα από την ανάρτησή της, η Γωγώ Φαρμάκη επέστρεψε στο Αγρίνιο, όπου και κατέγραψε σε βίντεο τη θέα προς τη λίμνη. Για να συνοδεύσει τις εικόνες, επέλεξε το τραγούδι “Τι να θυμηθώ” του Απόστολου Ρίζου, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα συναισθηματική ατμόσφαιρα.

Η λεζάντα της ήταν λιτή: “Για πάντα”. Μια λευκή καρδιά και το σύμβολο του απείρου συμπλήρωναν την ανάρτηση, εκφράζοντας με τον δικό τους τρόπο την αγάπη που παραμένει ζωντανή, παρά την απουσία.

Πηγή misbloom.gr


–

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-19 19:00:00

Back to top button