
Φώτης Ιωαννίδης: «Με την Ελένη δεν μπορούμε μακριά» – Η νέα ζωή στη Λισαβόνα και το ενδεχόμενο οικογένειας
Στην πρεμιέρα της εκπομπής «All In» στον ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.
Ο διεθνής επιθετικός προχώρησε σε μια εξομολογητική συζήτηση, κάνοντας έναν απολογισμό της ποδοσφαιρικής του διαδρομής και των εμποδίων που συνάντησε στην πορεία του. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε ανοιχτά και στην προσωπική του ζωή, μιλώντας για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη.
«Ο Θεός είναι πολύ σημαντικός για μένα. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και στην οικογένειά μου γενικά. Εγώ νιώθω ότι είναι δίπλα μου πάντα και στις δύσκολες και στις χαρές μου, αλλά εντάξει, δεν θέλω να μπαίνω σε αυτό το κομμάτι πάρα πολύ, ούτε θέλω να το διαφημίζω. Εγώ προσεύχομαι κάθε μέρα, ο Θεός είναι δίπλα μας πάντα», εξομολογείται ο Φώτης Ιωαννίδης.
Γιατί έκλεισε τα social media;
«Έχανα πάρα πολύ χρόνο από τη ζωή μου. Eίμαι και λίγο άνθρωπος που βάζω όρια με τη μία. Δηλαδή δεν είχα βάλει όριο σε αυτό και δεν μ’ άρεσε, οπότε λέω “δεν μου προσφέρει κάτι το να βρίσκομαι εκεί πέρα μέσα σε αυτόν τον κόσμο”. Ας αλλάξω λίγο τον τρόπο που σκέφτομαι και που ζω και να δω πώς θα πάει. Και μ’ αρέσει», απαντά ο ποδοσφαιριστής και αποκαλύπτει ότι αυτό τον οδήγησε σε νέα χόμπι, όπως το σκάκι και η λογοτεχνία.
«Νομίζω μόνο τοξικό είναι το περιβάλλον στα social. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο καθένας έχω αποφασίσει ότι θα λέει τη γνώμη του, θα πει αυτό που έχει να πει. Τώρα τι βαρύτητα θα έχει… Υπήρχαν σίγουρα στιγμές που με είχε ενοχλήσει κάτι αλλά γι’ αυτό βελτιώνεσαι στη ζωή, κατάλαβες; Έχω παλέψει με αυτό όσον αφορά μέσα μου λίγο το πώς να το βγάλω από το κεφάλι μου και το έχω καταφέρει πάρα πολύ».
Η νέα ζωή στη Λισαβόνα και η Ελένη Βουλγαράκη
Όσον αφορά τη νέα του ζωή στη Λισαβόνα, ο Φώτης Ιωαννίδης και τη στήριξη από την Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε: «Είναι ωραία η Λισαβόνα είναι ωραία. Είναι σημαντικό ότι έχουμε ο ένας τον άλλον, τον Βάγια και τα λοιπά. Είχα και την Ελένη συνέχεια μαζί και η οικογένειά μου έρχεται συνέχεια. Γενικά είναι μοναχική η ζωή μας, οπότε αυτό σε κάνει και λίγο πιο ώριμο νομίζω.
Παίζει ρόλο το να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου, να γυρνάς σπίτι και να έχεις τον άνθρωπο με τον οποίο θες να βρίσκεσαι στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό νομίζω. Ήξερε κι εκείνη ότι, όταν εγώ κάνω το βήμα, θα πρέπει να είναι δίπλα μου, γιατί είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν μπορούμε να είμαστε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον, δεν μας αρέσει αυτό. Οπότε όσο περισσότερο ήμασταν μαζί, τόσο το καλύτερο για μας.
Έχει βρει τις δουλειές που θέλει να κάνει ούτως ή άλλως, γιατί είναι και μια γυναίκα που θέλει να δουλεύει και της αρέσει και το θαυμάζω αυτό, οπότε έχει συνδυάσει τα πάντα σωστά και το κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Είναι μια γυναίκα πολύ δημιουργική και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».
Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μέσα στην επόμενη δεκαετία να αποκτήσει οικογένεια με την Ελένη Βουλγαράκη και να κάνουν μαζί ταξίδια σε όλο τον κόσμο.
Δείτε το βίντεο
Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-13 09:00:00
