Γυναίκα

Κώστας Μπίγαλης: «Το θέατρο με δυσκολεύει λιγότερο από το τραγούδι, έχω το μικρόβιο της υποκριτικής»

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην «Προδοσία» του Πίντερ και αποκάλυψε ότι από μικρός, είχε το μικρόβιο της υποκριτικής.

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στο Mega, έδωσε ο Κώστας Μπίγαλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε το «μικρόβιο» της υποκριτικής, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Προδοσία» του Πίντερ, ενώ έδωσε και απάντηση στα αρνητικά σχόλια ορισμένων για εκείνον.

«Νιώθω ήδη από τις πρόβες ότι η παράσταση θα κάνει εντύπωση. Δε με ενδιαφέρει αν θα πουν “τι δουλειά έχει ο Μπίγαλης να παίξει Πίντερ”. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω και Ίψεν ή Τσέχωφ στο θέατρο. Δεν έχω πρόβλημα ένας ηθοποιός με καλή φωνή να βγει να τραγουδήσει».

Όπως λέει ο ίδιος: «Μπορώ να παίξω στο θέατρο και κλασικούς συγγραφείς, όπως Μολιέρο. Είχα από μικρός το ‘μικρόβιο’ της υποκριτικής. Το θέατρο με δυσκολεύει λιγότερο από το τραγούδι. Ίσως έχω άγνοια κινδύνου». «Μπορεί και να άρεσε στον Πίντερ ο τρόπος που ερμηνεύω τον ρολό μου», καταλήγει.

«Η εγγονή μου η Ζωίτσα, έχει ταλέντο στα εικαστικά, ζωγραφίζει καλά και πιστεύω ότι θα πετύχει στη ζωή της. Ο μεγάλος εγγονός μου, ο Νίκος, είναι επιστήμονας, είναι στο Πολυτεχνείο» είχε πει παλιότερα ο Κώστας Μπίγαλης, για τα δύο εγγόνια του.

Ο Κώστας Μπίγαλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Μαρτίου 1953. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία σε ηλικία 19 ετών, όταν βραβεύτηκε σε μουσικό διαγωνισμό και υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία ΕΜΙ.

To άρθρο Κώστας Μπίγαλης: «Το θέατρο με δυσκολεύει λιγότερο από το τραγούδι, έχω το μικρόβιο της υποκριτικής» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 16:12:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button