Γυναίκα

Μαρίνα Σταυράκη: «Με ξενίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο, όταν εκεί έχω ακούσει Αντρέα Μποτσέλι»

«Θεωρώ ότι είναι ύβρις να λέμε ότι το Ηρώδειο είναι ένα τίποτα», είπε η Μαρίνα Σταυράκη η οποία εξέφρασε τη γνώμη της για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο αρχαίο θέατρο.

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Μαρίνα Σταυράκη, η οποία απάντησε για το Ηρώδειο και τον χαμό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τους λαϊκούς καλλιτέχνες. Αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, συγκρίνοντάς τον με τον θρύλο, Αντρέα Μποτσέλι και την συγκλονιστική συναυλία που είχε δώσει το 2019.

«Είμαστε περήφανοι ως Έλληνες που έχουμε το Ηρώδειο. Ως εκπαιδευτικός και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τον πολιτισμό και την αρχαία ελληνική κληρονομιά, το Ηρώδειο το έχω συνδυάσει με πιο κλασικές παραστάσεις.

Κι εγώ ακούω Αργυρό, μου αρέσει πολύ και τον εκτιμώ. Όταν όμως πάω στο Ηρώδειο και ακούω Μποτσέλι, με ξενίζει. Δεν θέλω να ακουστεί αναχρονιστικό αλλά εμένα μου δημιουργεί νοσταλγικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να έχω πολλά ερωτηματικά», είπε.

«Θεωρώ ότι είναι ύβρις να λέμε ότι το Ηρώδειο είναι ένα τίποτα», κατέληξε η Μαρίνα Σταυράκη.

To άρθρο Μαρίνα Σταυράκη: «Με ξενίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο, όταν εκεί έχω ακούσει Αντρέα Μποτσέλι» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 16:27:00

Back to top button