Γυναίκα

Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Τίποτα δεν αναπληρώνει το καλημέρα στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν για 17 χρόνια»

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην Αθηναΐδα Νέγκα κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου.

«Τα καλά που έχουμε ζήσει μαζί, επισκιάζουν όλες τις κακές. Οπότε 17 χρόνια οικογένειας και αγάπης που συνεχίζει με σεβασμό, είναι επιτυχία. Αυτό που αξίζει και στους δυο μας – έχουμε τα ίδια συναισθήματα ο ένας για τον άλλον – αξίζει να πάμε παρακάτω.

Είναι δύσκολο. Ό,τι και να κάνεις, όπως και να έχεις αρχίσει να το κάνεις, τίποτα δεν αναπληρώνει το πρωινό καλημέρα στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν για 17 χρόνια και το καληνύχτα, σ’ αγαπάω που έχεις κάθε βράδυ. Τίποτα δεν το αναπληρώνει», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Καλύτερα Αργά».

Για το ενδεχόμενο ενός επόμενου γάμου ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε διάθεση να μπορώ να σκεφτώ το μέλλον. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι καλά η μικρή μου και η Μαρία και να αφοσιωθώ πάνω στη δουλειά μου που αγαπάω και έχω αρκετά πράγματα να δώσω».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 09:00:00

Back to top button