Γυναίκα

Νίνα Λοτσάρη: «Γιατί να στείλω σέξι φωτογραφία στον σύντροφό μου; Αφού τα βλέπει μπροστά του»

Η Νίνα Λότσαρη μίλησε ευδιάθετη στην κάμερα και αναφέρθηκε στη σχέση της, αλλά και στην πρεμιέρα που έκανε, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νίνα Λοτσάρη παρέα με τη Shaya βρέθηκε η κάμερα του Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες, τις ιδιαίτερα σέξι ενδυματολογικές επιλογές της στο σόου, ενώ έκανε και χιούμορ αναφορικά με τις επετείους που γιορτάζει με τον σύντροφό της.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Το σόου είναι εκρηκτικό, πρέπει να έρθετε όλοι να το δείτε. Κάνω ό,τι μπορώ με τη διατροφή μου. Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο. Και το κρουασανάκι μου το πρωί θα το τιμήσω», δηλώνει η Νίνα Λοτσάρη.

«Γιατί να στείλω σέξι φωτογραφία στον σύντροφό μου; Αφού τα βλέπει μπροστά του. Κάπου εδώ κρυμμένος είναι, ήρθε να τσεκάρει», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός.

«Εννοείται ότι θυμάται τις επετείους μας! Θα τον είχα απολύσει αλλιώς! Εγώ τις θυμάμαι έναν μήνα πριν», σχολιάζει με χιούμορ η Νίνα Λοτσάρη κλείνοντας τις δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Νίνα Λοτσάρη είχε αναφέρει λίγες ώρες νωρίτερα: «Έλα τώρα, σεμνοτυφίες είναι αυτά. Να πάνε στα μεγαλύτερα καμπαρέ του κόσμου και θα δουν ότι το καμπαρέ και το βαριετέ εκπροσωπεί αυτό το στυλ. Γιατί να προσβληθείς, αν το θέαμα είναι υπέροχο;».

To άρθρο Νίνα Λοτσάρη: «Γιατί να στείλω σέξι φωτογραφία στον σύντροφό μου; Αφού τα βλέπει μπροστά του» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 10:00:00

Back to top button