Γυναίκα

Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης – Τι είπε η Φαίη Σκορδά

Η Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης αποφάσισαν να χωρίσουν, με την Φαίη Σκορδά να επιβεβαιώνει τη σχετική φημολογία των τελευταίων ημερών.

Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν μετά από επτά χρόνια σχέσης, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Buongiorno του Mega το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου του.

Ο τραγουδιστής ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής (18-10-20224) ένα αινιγματικό μήνυμα, το οποίο λίγες ώρες αργότερα κατέβασε, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να σκεφτούν ότι αναφέρεται στην Ματίνα Νικολάου.

«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης σε εκείνη την ανάρτηση.

Την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο με τόσο ωραία λόγια, μία πολύ ωραία σχέση. Από τα τηλέφωνα που έχουμε πάρει ο χωρισμός υφίσταται».

«Η Ματίνα είναι η ψυχή μου, αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί, έχει “παίξει” με όλο το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδος. Αισθάνομαι ζεστασιά και στοργή όταν είμαι μαζί με τη Ματίνα. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας παρότι εκείνη πιστεύει ότι έχουμε» είχε πει ο Βασίλης Πορφυράκης για την Ματίνα Νικολάου το 2021.

To άρθρο Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης – Τι είπε η Φαίη Σκορδά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 11:32:00

Back to top button