Γυναίκα

Αλεξάνδρα Νίκα: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά στη συναυλία του Αργυρού στο Ηρώδειο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου έδωσε μία μοναδική συναυλία στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Πλαισιωμένος από ορχήστρα και ταλαντούχους μουσικούς, ο δημοφιλής τραγουδιστής ταξίδεψε το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά, παρουσιάζοντας ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα με νέα και παλιότερα ακούσματα, τραγούδια από διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία είναι έγκυος. Μάλιστα η χθεσινή της εμφάνιση ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά.

Η σύντροφος του τραγουδιστή έφτασε στο Ηρώδειο συνοδευόμενη από την μητέρα της, Μιράντα Πατέρα και στη συνέχεια απήλαυσε τον αγαπημένο της ενώ στο πλευρό της βρισκόταν και ο αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος.

Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή, έλαμπε από ευτυχία και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Για τη συναυλία επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ και στενό μαύρο φόρεμα το οποίο τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλιά. Το look ολοκλήρωσε με μία μικρή Chanel τσάντα σε εκρού χρώμα και λίγα κοσμήματα. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα ψηλή αλογοουρά και το μακιγιάζ της ήταν σε nude αποχρώσεις με έμφαση τα μάτια.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 08:07:00

Back to top button