Γυναίκα

Κατερίνα Βισσέρη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Αφαίρεσα κάτι που ήταν επείγον να αφαιρεθεί»

Η Κατερίνα Βισσέρη τις προηγούμενες ημέρες πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την νευρική ανορεξία έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έκανε γνωστό πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Τρίτης 15/10 η Κατερίνα Βισσέρη έκανε ένα ακόμη instastory και εξήγησε πως αφαίρεσε κάτι που έπρεπε να αφαιρεθεί, ενώ αποκάλυψε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η νέα της ανάρτηση

«Γενικά νομίζω υποτιμάμε πολύ το τι είναι ικανό να κάνει ένα σώμα και πώς μπορεί να ανταπεξέλθει στις αντιξοότητες. Πόσο μάλλον ένα σώμα που έχει περάσει τόσα ξανά και ξανά και παρόλα αυτά δεν σου γυρνάει την πλάτη, ενώ έχει κάθε λόγο.

Ευχαριστώ για όλα τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης, δεν ένιωθα ποτέ δυνατή, ακόμα και όταν το διάβαζα, αλλά πλέον νιώθω ότι έχω ένα δυνατό σώμα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και πολλά χρόνια και παρόλα αυτά θέλει να γίνει καλά. Δεν λέω πια “γιατί σε μένα”, αλλά “ευτυχώς έγινε τώρα και όχι όταν θα ήταν αργά”.

Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ΣΚ, πλέον είμαι σπίτι, έκανα 3 μέρες να δω κινητό, ενώ από χτες άρχισα να επικοινωνώ και λίγο περισσότερο. Αφαίρεσα κάτι που ήταν επείγον να αφαιρεθεί, κάθε σώμα είναι αλλιώς επιβαρυμένο για αυτό να δίνετε χρόνο και να μην συγκρίνετε. Δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα, πονάω, αλλά μέρα με την μέρα θα γίνεται καλύτερα. Τελικά τι είναι σημαντικότερο;», έγραψε η Κατερίνα Βισέρη.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 08:20:00

Back to top button