Γυναίκα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αν κανείς με πει κοντή θα προσβληθώ; Όχι αφού είμαι, γιατί να προσβληθώ;»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ρωτήθηκε σε συνέντευξή της, για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς, δηλώσεις που έχει κάνει. Η ίδια θέλησε να ρίξει τους τόνους.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατάφερε να εκλεγεί με την «Φωνή Λογικής» στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και πλέον σκέφτεται τις εθνικές εκλογές. Μια σειρά από δηλώσεις της, τα τελευταία χρόνια, της χάρισαν τη δημοσιότητα που επιθυμούσε. Τώρα όπως φαίνεται, κρίνει πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να κάνει πολιτικά ανοίγματα και σε άλλες «δεξαμενές» ψηφοφόρων.

Έτσι σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και τον Δημήτρη Πανόπουλο στον ΑΝΤ1, μίλησε μεταξύ άλλων, για το ιδανικό πρότυπο ομορφιάς. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «έχουμε φτάσει δυστυχώς σε μια εποχή που ακόμα και όμορφη να πεις μια γυναίκα, μπορεί να προσβληθεί. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μπορεί να προσβληθούν γιατί τους είπες «α, αδυνάτισες». Προσβάλλονται, «δηλαδή ήμουν χοντρή, άρα με λες χοντρή και άρα μου κάνεις body shaming».

«Για παράδειγμα, αν με πει κάποιος εμένα κοντή θα προσβληθώ; Όχι, αφού είμαι γιατί να προσβληθώ; Υπάρχουν κάποια όρια, κάποιες προϋποθέσεις, ο καθένας έχει διαφορετικές ικανότητες και διαφορετικές δυνατότητες, διαφορετική ομορφιά. Άρα λοιπόν ζούμε σε μια κοινωνία που πρέπει ο καθένας να εκφράζεται όπως θέλει».

«Αν κάποιος με προσβάλλει, θα του απαντήσω πως «αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει, δεν θέλω να σε κάνω παρέα, δεν θέλω να σου ξαναμιλήσω».

«Είναι πάρα πολύ απλό, δεν θα το βγάλω στα κανάλια, δεν θα το κάνω σημαία να κάνω ένα κίνημα και να μαζέψω όλες όσες νιώθουν ότι προσβλήθηκαν επειδή είναι κοντές, αλλά είναι κοντές, να πουν… μην μας ξαναπείτε κοντές τις κοντές» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

«Για μένα το Α και το Ω στη ζωή είναι να κάνεις αυτό το οποίο αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος με αυτό. Κάποια στιγμή θέλω να κάνω μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια, να κάνω παιδιά και αυτό είναι κάτι το οποίο με την θέληση του Θεού φυσικά και θα γίνει».

To άρθρο Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αν κανείς με πει κοντή θα προσβληθώ; Όχι αφού είμαι, γιατί να προσβληθώ;» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 17:54:15

Back to top button