Γυναίκα

Σάκης Ρουβάς: «Συγκινήθηκα, δεν είχε άγχος ο Απόστολος» δήλωσε μετά τον γάμο του αδερφού του

Ο γάμος έγινε στον Μαραθώνα και ο Απόστολος Ρουβάς με την Φανή Γιαβρίδου έλαμπαν από ευτυχία. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ήταν αδύνατον να απουσιάσουν.

Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12-10-2024) στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, με γαμπρό και νύφη να ζουν μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής και της σχέσης τους. Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου παντρεύτηκαν και στη συνέχεια βάφτισαν το ενός έτους παιδί τους, που πήρε το όνομα Αλκίνοος. Ανάμεσα στους καλεσμένους, ο αδερφός του γαμπρού, Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το μυστήριο στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders» του ΑΝΤ1, ο Σάκης Ρουβάς, ευχήθηκε στο νεόνυμφο ζευγάρι, αγάπη και υγεία. Παραδέχτηκε ότι συγκινήθηκε βλέποντας τον μικρότερο αδελφό του ντυμένο γαμπρό.

Αναλυτικά, ο Σάκης Ρουβάς είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια σημαντική μέρα για τα παιδιά και βεβαίως για τον νεοφώτιστο. Τους εύχομαι κάθε ευλογία, κάθε καλό, ευτυχία στη ζωή τους, αγάπη και υγεία. Βεβαίως συγκινήθηκα.

Δεν είχε άγχος ο Απόστολος σήμερα. Στην προετοιμασία ήταν πολύ χαλαρός, μια χαρά. Ως θείος είμαι όπως και ως μπαμπάς».

Μετά τον γάμο ακολούθησε γαμήλιο γλέντι, με τον Απόστολο Ρουβά να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων με τον ξέφρενο χορό του, σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αδερφού του.


Ο γαμπρός, Απόστολος Ρουβάς έφτασε στην εκκλησία αγκαλιά με τον γιο του ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της.

To άρθρο Σάκης Ρουβάς: «Συγκινήθηκα, δεν είχε άγχος ο Απόστολος» δήλωσε μετά τον γάμο του αδερφού του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 15:48:31

Back to top button