Γυναίκα

Μαρία Αντωνά: Πέθανε η μητέρα της – Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Η Μαρία Αντωνά περνάει μια από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής της. Η μητέρα της παρουσιάστριας πέθανε μετά από μάχη με πρόβλημα υγείας.

Η Μαρία Αντωνά ανεβαίνει από το απόγευμα (12-10-2024) τον δικό της Γολγοθά. Αιτία ο θάνατος της μητέρας της, που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Προ ημερών, η παρουσιάστρια είχε εξωτερικεύσει την αγωνία της, με μια ανάρτηση στα social media. Πλέον καλείται να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας, που είναι αβάσταχτος για την ίδια και τους στενούς συγγενείς της.

Η παρουσιάστρια άλλαξε τη φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram βάζοντας μια μαύρη κορδέλα. Το tlife.gr επικοινώνησε με το περιβάλλον της το οποίο επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.

Πριν από λίγα 24ωρα, η Μαρία Αντωνά είχε μοιραστεί μια πολύ τρυφερή εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

«Όλες οι Παναγίες και όλες οι προσευχές να είναι μαζί σου μαμά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά σε εκείνη την ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το απόγευμα του Σαββάτου (12-10-2024), ύστερα από σχετική παύση ενεργειών στα social media, η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε αλλαγή της εικόνας στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσιεύοντας μια εικόνα με μαύρη κορδέλα.

To άρθρο Μαρία Αντωνά: Πέθανε η μητέρα της – Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-12 18:39:04

Back to top button