Γυναίκα

«Λύγισε» η Θέλξη στο Buongiorno: «Ευτυχώς που δεν είναι εδώ να τα δει όλα αυτά»

Η Θέλξη το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μέσα σε όλα μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και την επανεκκίνηση που ετοιμάζει στην καριέρα της.

«Κάνω restart στην καριέρα, στη ζωή, σε όλα. 8 χρόνια μέσα στο σπίτι κλεισμένη με τα μωρά μου, μόνο αυτό, αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω το ίδιο θα έκανα. Αν με ξεχάσουν γιατί έγινα μάνα, ας με ξεχάσουν. “Θελξάκια” λέω τις κόρες μου, τις ακούω να μιλάνε και είναι σαν να ακούω εμένα. Ό,τι επιλέξουν και ό,τι θελήσουν να κάνουν εγώ θα είμαι δίπλα τους», είπε αρχικά η Θέλξη.

Για τη μητρότητα, η τραγουδίστρια είπε: «Από μικρό κοριτσάκι ονειρευόμουν τη μητρότητα, τα παιδιά. Θα μπορούσα να έχω άλλα 2 – 3. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χωρίσω, να διαλυθεί η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και καλούμαστε να προχωρήσουμε».

Στη συνέχεια, τα όμορφα λόγια της Φαίης –καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια- έκαναν τη Θέλξη να «λυγίσει», καθώς θυμήθηκε και τον πατέρα της: «Βλέπω τα μάτια σου και μου έρχεται να κλάψω κι εγώ. Αλλά να σου πω κάτι Φαιάκι μου, αυτοί οι άνθρωποι έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Και από την άλλη λέω, ευτυχώς που δεν είναι εδώ να τα δει όλα αυτά».

«Προσπαθούσα να σκεφτώ τι με έκανε χαρούμενη και γύρισα στα χρόνια που τραγουδούσα και έβγαινα στην πίστα και κατέθετα την ψυχή μου και είπα ότι όταν περάσει όλο αυτό, εγώ θα ξανατραγουδήσω. Τώρα είναι η δουλειά μου, πρέπει να το κάνω, πρέπει να είμαι παραγωγική, ενεργή. Αλλάζουν οι συνθήκες που θα δουλέψω από εδώ και πέρα», είπε κλείνοντας η Θέλξη.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 14:20:18

Back to top button