Γυναίκα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024  

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Ο Πλούτωνας γυρίζει απευθείας μετά από μια ανάδρομη κίνηση από το Μάιο. Καθώς προχωράς η πίστη σε ένα σύστημα ή η πεποίθηση για μια συγκεκριμένη πεποίθηση επιστρέφει και η επιθυμία σου να εξερευνήσεις τον κόσμο αυξάνεται τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Η επιθυμία σου να μοιραστείς αυξάνεται.

Τα προβλήματα με το σύντροφο ή ένα στενό φίλο που έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλί αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα νιώθεις πιο ικανή να χειριστείς αυτά τα πράγματα και είσαι έτοιμη να κάνεις μακροχρόνιες βελτιώσεις. Ενώ η αλλαγή συμβαίνει τώρα, οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ότι συνήθως.

Δίδυμοι: Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει ορθόδρομος μετά τη ανάδρομη κίνηση του από το Μάιο. Τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να αναλάβεις τη δουλειά, τις καθημερινές σου συνήθειες, την υγεία και τα οικονομικά σου.

Ανησυχείς λιγότερο με το αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές στο παρελθόν και περισσότερο εστιάζεις στην τρέχουσα πορεία και τις προοπτικές σου. θα αναγνωρίσεις πιο εύκολα τα περιττά στοιχεία στη ρουτίνα ή τις συμπεριφορές σου, διευκολύνοντας τον εξορθολογισμό. Μπορεί να κάνεις ενεργή έρευνα και μπορείς να εφαρμόσεις τον εαυτό σου με αυξημένη εστίαση και αφοσίωση.

Καρκίνος: Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει απευθείας σήμερα μετά από πάνω από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης και μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση σημαντικής ανακάλυψης με μια στενή σχέση. Μπορεί να καταλήξεις σε μια απόφαση που έχει έρθει εδώ πολύ καιρό.

Θα μπορούσες να εκπλαγείς αν ανακαλύψεις ένα σύμμαχο ή μια νέα πίστη σε κάποιον που ήδη γνωρίζεις. Μπορείς να μάθεις πολύτιμα πράγματα για κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σου, να βρεις νέα επίπεδα σε ένα άτομο ή μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι πιθανό να έχεις περισσότερη σαφήνεια στην ερωτική σχέση σου και συνεργασίες.

Λέων: Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρέφεται ορθόδρομος σήμερα, μετά από μια ανάδρομη κίνηση από το Μάιο. Αυτή η αλλαγή σε φέρνει στα πρόθυρα ορισμένων συναρπαστικών προσεγγίσεων για τη διαχείριση της οικιακής ζωής, της εργασίας και της υγείας σου.

Ένα έργο εργασίας ή μια δουλειά μπορεί να προχωρήσει τώρα και τις επόμενες εβδομάδες. Το κίνητρο για την επιδίωξη ενός νέου προγράμματος υγείας ή που είχε προηγουμένως κλείσει μπορεί να επιστρέψει. Μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση ενώ η μετατόπιση συμβαίνει τώρα, γι’ αυτό μη βιαστείς να κάνεις τίποτα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024   δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 07:31:00

Back to top button