Γυναίκα

Κέλλυ Κελεκίδου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρκούλη – «Αν έχω κάτι να πω, θα το ανακοινώσω εγώ»

Την Κέλλυ Κελεκίδου συνάντησε η κάμερα του Buongiorno κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης που έκανε με τον Ηλία Βρεττό με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών τους εμφανίσεων.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις φήμες των τελευταίων μηνών που κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχω να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα πάνω από 9 χρόνια, ήταν επιλογή μου κατά βάση», δηλώνει αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Βασίλη Καρρά, τον αισθανόμουν σαν μπαμπά μου. Ήταν και θα είναι ένας άρχοντας. Θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές των ανθρώπων», απαντά η τραγουδίστρια για τον αείμνηστο συνάδελφό της.

«Δεν ξέρω τι γράφτηκε για τον γάμο της αδελφής μου. Ο Νίκος (σ.σ Κουρκούλης) ήταν εκεί πέρα, καμάρωσε και την αδελφή μου και τα παιδιά, που όλοι μαζί την πήγαμε ως νύφη. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά», σχολιάζει η Κέλλυ Κελεκίδου για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απουσία του συζύγου της από τον γάμο της αδελφής της, πυροδοτώντας τα σενάρια κρίσης και ενδεχόμενου χωρισμού για το ζευγάρι.

«Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος απ’ όλους εσύ ο ίδιος. Οπότε, αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και γενικότερα, είμαι εδώ για να το ανακοινώσω εγώ», ξεκαθαρίζει κλείνοντας το θέμα η Κέλλυ Κελεκίδου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 11:20:35

Back to top button