Γυναίκα

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η ζωή μου δεν είναι χαλασμένη, δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τον Θοδωρή Μαραντίνη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε νέα συνέντευξη και αναφέρθηκε στα προσωπικά της. Σε ερώτηση για τον Θοδωρή Μαραντίνη, είπε πως δεν θέλει να μιλάει καθόλου, για τη μεταξύ τους σχέση.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Σίσσυ Χρηστίδου σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας επίπλων και οι ρεπόρτερ δεν δίστασαν να τη ρωτήσουν για το πώς είναι η προσωπική ζωή της, μετά το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια δήλωσε «γεμάτη» και τόνισε χαρακτηριστικά, πως δεν θεωρεί τη ζωή της χαλασμένη, για να την φτιάξει ξανά.

«Θεωρώ ότι οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, του διαζυγίου έχουν έναν ελεύθερο χρόνο που δεν τον είχαν όταν βρίσκονταν σε έναν γάμο. Τα τελευταία 5μισι χρόνια που βρίσκομαι σε αυτή την συνθήκη έχω και εγώ αυτό τον χρόνο. Δεν θεωρώ χαλασμένη τη ζωή μου εξαιτίας του διαζυγίου για να την ξαναφτιάξω.

Μου φαίνεται παλιακή αυτή η έκφραση. Απλά το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής είναι ένα κομμάτι διαφορετικό από το κομμάτι των παιδιών» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Δεν είναι μέσα στα σχέδια μου να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπει μέσα στο σπίτι μου, για να σας το πω ξεκάθαρα. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει τίποτα ή έχει συμβεί κάτι στη ζωή μου. Σου λέω ότι αυτό δεν θα έχει σχέση με τα παιδιά μου.

Είναι δυο ξεχωριστά πράγματα, που κρατάω διαφορετικά. Δεν σου λέω ότι αυτό είναι το σωστό ή λάθος. Είναι τα δικά μου όρια. Στο σπίτι μας ακούμε πολύ Onirama, δεν έχει καμία σχέση με την μεταξύ μας κατάσταση με τον Θοδωρή» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Mega.

«Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τη σχέση μου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ρωτήστε για τη δουλειά ό,τι θέλετε» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: «Η ζωή μου δεν είναι χαλασμένη, δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τον Θοδωρή Μαραντίνη» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 09:42:41

Back to top button