Γυναίκα

Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα και Αντωνά: «Είναι αστείο και αμήχανο αυτό που κάνουμε, ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας»

Η σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά, «έπεσε» στο τραπέζι της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», με την Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει την στάση που διατηρεί το ζευγάρι και οι δημοσιογράφοι σχετικά με τον έρωτά τους.

Αφορμή της συζήτησης, η Μαρία Αντωνά, που κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου την βρήκε σε βραδινή έξοδο και η ρεπόρτερ της έκανε ερωτήσεις σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα μπορούσες να συνεργαστείς με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;», ρώτησε η ρεπόρτερ και η ραδιοφωνική παραγωγός έδειξε έντονα την αμηχανία της.

«Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί. Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον, σίγουρα περνάνε ωραία εκεί πέρα. Δεν ξέρω, μπορεί να το σκεφτόμουν. Απλά αυτή τη στιγμή που είμαι τώρα, λίγο δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία», απάντησε η Μαρία Αντωνά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τότε αντέδρασε σχολιάζοντας τη στάση των δημοσιογράφων σε ερωτήσεις απέναντι στη Μαρία Αντωνά που αφορούν τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εντάξει τώρα… αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο αστείο, αλλά και αμήχανο αυτό που κάνουμε. Δηλαδή, άκουγα τώρα τη Ρέα μας εκεί που έλεγε: “Ποιο πρωινό βλέπεις;” Λέει αυτή: “Όλα τα βλέπω τα πρωινά”. Τύπου ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας. “Στο πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα θα πήγαινες;” 

“Ε, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση”. Είναι όλο αυτό… κορίτσια, Hello», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα και Αντωνά: «Είναι αστείο και αμήχανο αυτό που κάνουμε, ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 19:34:03

Back to top button