Γυναίκα

Μίνως Μάτσας: Η τρυφερή εξομολόγηση που είχε κάνει για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Είναι η κινητήριος δύναμή μου»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου, ύστερα από 3,5 χρόνια γάμου και την απόκτηση δίδυμων παιδιών.

Η Υπουργός Τουρισμού εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγο της Μίνω Μάτσα, ενώ το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Όλα άρχισαν όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Χωρίς να χάσει χρόνο, φέρεται να ενημέρωσε, από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται, μέσω sms τον σύζυγο της και από εκεί και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Ο Μίνως Μάτσας τον Φεβρουάριο του 2024 είχε προχωρήσει σε μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγό του σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!».

Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης είχε εξομολογηθεί: «Η Όλγα ήξερε τη μουσική μου πριν με γνωρίσει και νομίζω ότι όταν με γνώρισε ολοκληρώθηκε η εικόνα της. Απλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι κάποια πράγματα διαφορετικά που της άρεσαν, ερχόντουσαν από τον ίδιο άνθρωπο. Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου. Είναι ένας σίφουνας. Έχει ικανότητες, όχι μόνο να εμπνεύσει αλλά να κινήσει ένα ολόκληρο σύμπαν, είναι και μάνα ταυτόχρονα. Εγώ υποκλίνομαι στην Όλγα. Υπάρχουν κάποιες λίγες στιγμές που σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί της, με βγάζει νοκ άουτ. Λέω ότι “κλέβω” από την εξωστρέφειά της και το χάρισμά της, κι έχει αρχίσει να με γνωρίζει ο κόσμος. Σίγουρα με έχει κινητοποιήσει στο να βγω από καβούκι μου».

Η Υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μια ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Η «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται να είναι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνου Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει κοντά.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 09:41:48

Back to top button