Γυναίκα

Απόστολος Γκλέτσος για το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο: «Είναι βασανιστήριο, δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου»

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο και λίγες ώρες μετά μίλησε για τα όσα έζησε στο Ηρώδειο. Τι είπε για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο, λίγα μόνο μέτρα από το σημείο που καθόταν ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος στην «Κοινωνία Ώρα Mega» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο για το ΤΑΣΕΗ και τους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με αφιέρωμα στη μουσική και στα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Εκεί ο γνωστός ηθοποιός χόρεψε το ζεϊμπέκικό, ενώ στο ίδιο χώρο βρισκόταν και ο Στέφανος Κασσελάκης. «Μετά από 32 χρόνια στην υποκριτική, είναι βασανιστήριο. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου. Ούτε να παίζω» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και απάντησε στη συνέχεια για τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Το έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα. Αν είναι δυνατόν να μη χαιρετηθούμε.

Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρες Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε».

«Προσωπικά δεν είμαι βουλευτής και δεν έχω κάποια επίσημη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ. Παίρνω τα άσπρα μου γένια και τα άσπρα μου μαλλιά και πάω σπίτι μου. Δεν θα δώσω καν συνέντευξη για να το πω, θα σιωπήσω και θα πάω στο σπιτάκι μου» είχε πει πριν από λίγες μέρες στο Mega, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, στην προεδρεία του κόμματος.

To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος για το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο: «Είναι βασανιστήριο, δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 10:10:34

Back to top button