Γυναίκα

Πώς θα φορέσετε το μπορντό που πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε μία απόχρωση που να πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024- 2025, αυτή θα ήταν σίγουρα το μπορντό. Η εν λόγω απόχρωση είχε έντονη παρουσία στις πασαρέλες, ενώ έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από τις fashion lovers.

Το βουργουνδί ή μπορντό αναδείχθηκε ως μία από τις χρωματικές τάσεις που πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αποπνέει μία κομψότητα και φινέτσα. Είτε επιλέξεις ρούχα είτε αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Πώς θα φορέσετε το μπορντό

Ένας τρόπος είναι να επιλέξετε αξεσουάρ όπως: τσάντες, παπούτσια, μαντήλια, καπέλα σε μπορντό απόχρωση.

Μία κομψή εναλλακτική επιλογή για να προσθέσετε το μπορντό στο φθινοπωρινό και χειμερινό στυλ σας είναι τα πανωφόρια. Μία καμπαρντίνα, ένα σακάκι ή ένα παλτό σε αυτή την τόσο κομψή και ιδιαίτερη απόχρωση πρόκειται να φέρει τον επιθυμητό αέρα ανανέωσης στο ντύσιμό σας.

Επίσης ένα μπορντό σατινέ φόρεμα είναι ιδανικό για βραδινές εξόδους ή για κάποια επίσημη περίσταση, ένα midi φόρεμα σε αυτή την απόχρωση είναι τέλεια επιλογή για day to night εμφανίσεις.

Οι επιλογές είναι πολλές και όλες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε μερικά στυλάτα looks που έχουν δημιουργήσει οι fashionistas και εμπνευστείτε:




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 08:20:44

Back to top button