Γυναίκα

Γιώτα Γεωργοπούλου: Η πανέμορφη σχεδιάστρια μόδας που έκλεψε την καρδιά του μπασκετμπολίστα Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι ερωτευμένος με την κούκλα σχεδιάστρια μόδας, Γιώτα Γεωργοπούλου. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και είναι μαζί εδώ και τριάμισι χρόνια.

Μάλιστα, έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια. Είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, που σπάνια όμως κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ή δίνουν συνεντεύξεις, αφού προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 26χρονη καλλονή θαυμάζει τον σύντροφό της και σχεδόν σε κάθε αγώνα του βρίσκεται στις εξέδρες και του στέλνει τη θετική της ενέργεια. Η Γιώτα Γεωργοπούλου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τη σχέση της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

«Παρότι ο σύντροφός µου είναι δημόσιο πρόσωπο, προτιμάμε να κρατάμε τα σημαντικά πράγματα για εμάς. Η σχέση µας δεν είναι κρυφή, απλώς πιστεύουμε ότι ορισμένες πτυχές της ζωής µας αξίζουν να παραμένουν ιδιωτικές. Ζούμε μαζί και βλέπουμε τη σχέση µας µε σοβαρότητα. Γνωρίζουμε και οι δύο ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα και κάποια στιγμή θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα.

∆εν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό, γιατί θα είναι ψέματα. Το σημαντικό είναι πως έχω έναν σύντροφο που σέβεται τους στόχους και τις φιλοδοξίες µου, όπως κι εγώ σέβομαι τις δικές του, και αυτό κάνει τη διαφορά στο να ισορροπούμε τα πάντα. Αυτό που θαυμάζω στον Γιαννούλη είναι ότι είναι άψογος επαγγελματίας και πάντα δίνει τον καλύτερο εαυτό του και δεν τα παρατάει ποτέ».

Μάλιστα, η Γιώτα αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν µε τον Γιαννούλη: «Τον γνώρισα στην παραλία στην Κύθνο πριν από μερικά καλοκαίρια. Παίξαμε beach volley μαζί και γενικά είχαμε χημεία. Βρεθήκαμε ύστερα από δύο χρόνια και από τότε είμαστε μαζί».

Η Γιώτα Γεωργοπούλου είναι παράλληλα μια επιτυχημένη fashion designer, αφού το φετινό καλοκαίρι δημιούργησε τη δική της σειρά μαγιό.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 08:50:55

Back to top button