Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Χρήσιμες συζητήσεις ή νέα μπορούν να σου ανοίξουν το μυαλό και να σε απαλλάξουν από ορισμένα βάρη και απογοητεύσεις σήμερα. Οι διελεύσεις μπορούν να αναζωογονήσουν τις σχέσεις και να οδηγήσουν σε επιτυχημένες νέες μεθόδους και ιδέες που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία σου ή τις καθημερινές σου ρουτίνες. Μοναδικά και συναρπαστικά στοιχεία στη δουλειά ή στην καθημερινότητα σου μπορούν να είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο, μια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα και μπορεί να δεις τα πράγματα μέσα από το φακό του ευσεβούς πόθου.
Ταύρος
Μπορεί να προκύψει μια συζήτηση που καθαρίζει τον αέρα ή σου δίνει μια όμορφη αίσθηση ότι πηγαίνεις σε σωστό δρόμο. Είσαι σίγουρη και εκφραστική στο πρώτο μισό της ημέρας. Ανοιχτές, προοδευτικές συζητήσεις ή νέα μπορούν να σε εμπνεύσουν. Η εκμάθηση μιας νέας μεθόδου για την τέχνη σου, τους στόχους ευτυχίας ή για κάποιον που αγαπάς μπορεί τώρα να είναι ισχυρή. Ωστόσο, μια αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα έρχεται στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα και μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάγκη να αποσυρθείς από την υπερβολική σκέψη. Μπορεί επίσης να μπερδέψει τα πράγματα, οπότε προσπάθησε να μη βασίζεσαι σε αυτό που βλέπεις σήμερα.
Δίδυμοι
Τα οικογενειακά θέματα είναι στο επίκεντρο σήμερα και μια συναισθηματική αποκάλυψη είναι απολύτως εφικτή. Ευτυχώς οι ιδέες σου είναι καινοτόμες και τα οικιακά ή ιδιωτικά θέματα μπορούν να σου ζεστάνουν τη διάθεση. Τα εγχώρια σχέδια μπορούν να προχωρήσουν. Μπορεί να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα του αέρα ή θα μπορούσες να αναγνωρίσεις ευκαιρίες να αφήσεις πίσω σου τα αρνητικά στοιχεία του παρελθόντος. Η οικοδόμηση γερών δεσμών είναι επίσης μεγάλη υπόθεση για εσένα το πρώτο μισό της ημέρας. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα πλησιάζουμε σε μια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα που μπορεί να θολώσει προσωρινά τα νερά.
Καρκίνος
Οι διασκεδαστικές νέες και μοναδικές ιδέες έρχονται φυσικά σήμερα με τον Ερμή και τον Ουρανό να εναρμονίζονται. Είσαι σε μια ασυνήθιστη θέση να μιλήσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει. Οι φίλοι και τα δίκτυα μπορούν να σε εμπνεύσουν να σκεφτείς δημιουργικά ή να σε ενθαρρύνουν να δοκιμάσεις κάτι νέο. Καθώς η μέρα προχωρά η φαντασία σου μπορεί να δουλεύει υπερωρίες. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας κατευθύνονται προς μια αντίθεση, καθιστώντας δύσκολη τη συγκέντρωση όταν το χρειάζεσαι περισσότερο. Μπορεί να διαταράξει τη ρουτίνα και μπορεί να δυσκολευτείς να καταλήξεις σε συγκεκριμένες απαντήσεις ή συμπεράσματα.
Λέων
Είσαι πιο σίγουρη και αισιόδοξη για το μέλλον σήμερα, ειδικά σε πρακτικές γραμμές. Μπορεί να διασκεδάσεις ιδέες σε πρακτικό, οικονομικό ή επιχειρηματικό επίπεδο που είναι καινοτόμες ή αλλιώς καθοριστικές. Στόχος να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέες πληροφορίες για καλύτερα αποτελέσματα. Αν και όλα τα σχέδια που εξετάζεις τώρα δε θα οδηγήσουν σε κάτι συγκεκριμένο βοηθούν όμως να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες. Η διερεύνηση των νοητικών σου οριζόντων είναι το κλειδί. Αργότερα σήμερα, τα πράγματα μπορεί να είναι μπερδεμένα με μια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα στο παιχνίδι.
Παρθένος
Με το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Ουρανού αναζήτησε νέες ιδέες και προοπτικές που σε ενθουσιάζουν και σε παρακινούν. Βρίσκεσαι στην κορυφή των ανακαλύψεων με κάτι στο οποίο εργάζεσαι ή μελετάς, ή ανυπομονείς να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις σε διάφορες πηγές ενδιαφέροντος. Μπορεί να έρθει μια απάντηση σε ένα πρόσφατο πρόβλημα. Έχεις μεγαλύτερο αντίκτυπο τώρα και οι άλλοι τείνουν να σε δέχονται καλά. Οι επιδιώξεις τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής καθώς διασχίζει το ζώδιο σου, έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μπορεί να υπάρξει κάποιο δράμα στις στενές σχέσεις σου.
Ζυγός
Το να κοιτάς το παρελθόν με περισσότερη αποστασιοποίηση μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά σήμερα. Μπορεί να απολαύσεις μια αίσθηση κάθαρσης ή απελευθέρωσης φέρνοντας κάτι κρυμμένο στο φως. Ο εσωτερικός κόσμος σου είναι πολύ δυνατός και οι οικείες συζητήσεις μπορεί να είναι εμπνευσμένες. Μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες που στρέφουν την προσοχή σου στα παρασκήνια. Ευτυχώς οι ιδέες και οι επικοινωνίες ρέουν καλά. Η φαντασία σου μπορεί να σε ανταμείψει με πολλούς τρόπους σήμερα, αλλά καθώς η μέρα προχωρά μια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να θολώσει τα πράγματα.
Σκορπιός
Το πρώτο μισό της ημέρας μια διέλευση Ερμή – Ουρανού είναι εξαιρετική για συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και σχέση με τους άλλους, με απελευθερωτικούς τρόπους. Η κοινωνική σου ζωή ζωντανεύει και μια ωραία ροή συνομιλιών ή πληροφοριών μπορεί να σε βοηθήσει. Επιδίωξε το να είσαι ανοιχτή σε πιθανότητες και εποικοδομητικές αλλαγές που σχετίζονται με το σύντροφο ή ένα φίλο για καλύτερα αποτελέσματα. Έχεις την τάση να εκφράζεσαι πιο αυθόρμητα, από καρδιάς και δημιουργικά σήμερα. Ωστόσο, μια αντίθεση μεταξύ Ερμή – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να προκαλέσει τη σκέψη σου αργότερα σήμερα. Μπορεί να ανοίξει το μυαλό σου για να δεις νέες επιλογές και δυνατότητες.
Τοξότης
Μια διέλευση Ερμή – Ουρανού σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις νέες ιδέες και δυνατότητες σήμερα, ειδικά που σχετίζονται με τις δουλειές και την υγεία. Άλλοι δίνουν περισσότερη προσοχή στις ιδέες, τις απόψεις ή την ευφυΐα σου και το να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα σε βοηθά να αισθανθείς πιο ανάλαφρη. Με τη θετική αυτή ενέργεια θα προτιμούσες να σκέφτεσαι το μέλλον παρά να μένεις στο παρελθόν. Ενώ η μέρα μπορεί νε εμπνεύσει κάποια φαντασία, το να αντιμετωπίζεις τα πράγματα ξεκάθαρα και άμεσα όσο προχωρά η μέρα, μπορεί να είναι δύσκολο. Ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και η αποφυγή λήψης αποφάσεων είναι απαραίτητη.
Αιγόκερως
Μια διέλευση Ερμή – Ουρανού σε βοηθά να ξεπεράσεις τις μικρές ανησυχίες και μπορεί να οδηγήσει στην εξερεύνηση δημιουργικών ή μοναδικών θεμάτων. Ρομαντικές, εκπαιδευτικές ή δημιουργικές ευκαιρίες μπορεί να ανοίξουν για εσένα και σε βοηθά να αφήσεις χρόνο για να απολαύσεις την ελεύθερη σκέψη. Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να απομακρυνθείς λίγο από τα πιο βαριά θέματα και απαιτητικές δραστηριότητες και είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού. Καθώς η μέρα προχωρά όμως, κράτησε το μυαλό και τις σκέψεις σου για σένα.
Υδροχόος
Νωρίς σήμερα μια διέλευση Ερμή – Ουρανού βοηθά στην απελευθέρωση της αντικειμενικότητας ή της αποκόλλησης. Μπορεί να απελευθερωθείς από ένα βάρος ή ένα μυστικό, να καθαρίσεις τον αέρα ή να μιλήσεις για ένα πρόβλημα και να αισθανθείς ανακούφιση, ακόμα και απελευθέρωση που το κάνεις. Όσον αφορά την οικογένεια και τις στενές σχέσεις, η εστίαση στο μέλλον έχει περισσότερο νόημα για εσένα τώρα από το να θυμάσαι το παρελθόν, που τώρα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μπορεί να κυκλοφορούν συναρπαστικές και χρήσιμες πληροφορίες. Με τον Ερμή απέναντι από τον Ποσειδώνα αργότερα σήμερα μπορεί να μην έχεις όλα τα γεγονότα ή τις πληροφορίες για να συνεχίσεις.
Ιχθύες
Νωρίς σήμερα μια διέλευση Ερμή – Ουρανού σε βοηθά να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις μια λύση σε ένα ενοχλητικό ζήτημα σχέσης ή να μάθεις κάτι νέο και χρήσιμο για κάποιον σημαντικό στη ζωή σου. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορούν να έχουν πολλά να πουν ή να εκφράσουν και μπορείς να είσαι πολύ υποστηρικτική, καθώς δίνεις νέο φως σε ένα πρόβλημα ή πολύτιμες συμβουλές. Οι συνομιλίες με φίλους ή οι ιδέες που μοιράζεσαι με μια ομάδα μπορεί να είναι σήμερα ευχάριστες. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου και ερωτήσεις από άλλους θα μπορούσαν να ξυπνήσουν το δραπέτη μέσα σου.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!Κεντρική φωτογραφία: Istock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-09-24 07:02:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button