Γυναίκα

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας μου»

«Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο κι ούτε το αντιμετώπισα εγώ ότι είμαι ο άρρωστος που με φροντίζει», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23.09.2024) ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

«Με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας. Το πρόβλημα ξεκίνησε ένα μήνα μετά. Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο κι ούτε το αντιμετώπισα εγώ ότι είμαι ο άρρωστος που με φροντίζει. Το πέρασα ως πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και συνεχίζουμε.

Νομίζω ότι μας έχει δέσει πάρα πολύ. Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αρρώστια ως αρρώστια. Ήταν μία περιπέτεια που έγινε. Δεν μοιρολάτρησα. Τραγουδούσα μέσα μου σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ. Μετά πέρασε στο ντούκου», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Η λέξη κακό δεν πέρασε μέσα μου, πήγα παρακάτω. Πέρασε μέσα μου το κομμάτι αγάπη. Είναι καρμικό», πρόσθεσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 18:24:57

Back to top button