Γυναίκα

Σπύρος Μπιμπίλας: Αν αύριο δώσουν την Επίδαυρο στον Σεφερλή, θα βγουν να τον βρίσουν;

“Τον έχει πνίξει το δίκιο και στο τέλος θα χάσει το δίκιο του” επισημαίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο σάλο που έχει προκαλέσει το σκετς του Μάρκου Σεφερλή για το Nemo στο Δελφινάριο καθώς και στα ξεσπάσματα του ηθοποιού μέσα από τα social media αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας στη Φαίη Σκορδά και το Buongiorno του MEGA.

“Αν αύριο του δώσουν την Επίδαυρο να παίξει έναν Αριστοφανικό ρόλο, θα βγουν να τον βρίσουν; Δεν έχει δικαίωμα αυτός ο άνθρωπος να δοκιμαστεί;

Διαμέσου αυτών των κρίσεων χτυπάνε και το ταλέντο του. Εγώ έχω αυτή την άποψη. Ότι δηλαδή “είναι λίγο πιο δεύτερος”. Χτυπάνε τη σάτιρα που διοχετεύει ο Μάρκος” εξήγησε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

“Εγώ πιστεύω ότι κάθε σατιρολόγος έχει δικαίωμα να κάνει τη σάτιρα του και οι άλλοι μπορούν να τη βλέπουν ή να μην την βλέπουν. Επίσης, πολλοί από αυτούς που τον κατακρίνουν για τη σάτιρα που κάνει, δεν έχουν πάει να τον δουν στο θέατρο.

Δηλαδή κατακρίνουν τώρα το νούμερο με το Nemo, για τα υπόλοιπα όμως που έχουν πολιτική θέση και σατιρίζει το χάλι της Ελλάδας, που κάνει τον Καραγκιόζη επί σκηνής, γιατί δεν λένε μπράβο; Γιατί θα μπορούσες να πεις ότι δεν σ’ αρέσει αυτό και σ’ αρέσει το άλλο, αλλά πήγαινε να δεις την παράσταση”.

“Νομίζω ότι ο Μάρκος έχει υπερβολή στον τρόπο που αντιδράει μέσα από τα social media. Δηλαδή θα έπρεπε κι αυτός να το συμμαζέψει.

Τον έχει πνίξει το δίκιο και στο τέλος θα χάσει το δίκιο του” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο MEGA.

To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Αν αύριο δώσουν την Επίδαυρο στον Σεφερλή, θα βγουν να τον βρίσουν; δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 14:11:00

Back to top button