Γυναίκα

Εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας κάποτε

Η Lady Gaga μίλησε για τη φημολογία που αναπτύχθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της, ότι κάποτε ήταν άντρας. «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα».

Η Lady Gaga είναι σήμερα μια από τις πιο πετυχημένες και εμπορικές τραγουδίστριες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά στο ξεκίνημα της πορείας της, ο δρόμος ήταν ανηφορικός. Πολλοί εκείνα τα χρόνια, διέρρεαν φήμες πως η καλλιτέχνιδα, ήταν κάποτε άντρας. Ουδέποτε απάντησε η ίδια. Ποτέ όπως λέει δεν επηρεάστηκε από όλα αυτά που ακούγονταν. Αυτές οι φήμες δεν κατάφεραν να την πάνε πίσω.

Η Lady Gaga εξήγησε γιατί ποτέ δεν επηρεάστηκε από τα σχόλια που άκουγε στην αρχή της καριέρας της, ότι μοιάζει σαν να ήταν άντρας κάποτε.

Μιλώντας στη νέα σειρά «What’s Next; The Future With Bill Gates», η σταρ δήλωσε: «Ο λόγος που δεν απάντησα ποτέ σε αυτή την ερώτηση ήταν επειδή δεν ένιωσα ποτέ θύμα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σκέφτηκα τι γίνεται, όταν ένα παιδί βλέπει ένα διάσημο πρόσωπο να νιώθει ντροπή για αυτό». Όπως είπε αργότερα, πολλές φορές ακόμα και σε συνεντεύξεις της είχε ερωτηθεί για το αν υπήρξε ποτέ ή αν είναι ακόμα, άντρας. Ωστόσο, δεν την ένοιαξε ποτέ να απαντήσει, ούτε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2011 και είχε ερωτηθεί σχετικά, είχε απαντήσει: «Γιατί στο διάολο να χάσω τον χρόνο μου και να στείλω ένα δελτίο τύπου για το αν έχω πέος ή όχι; Οι θαυμαστές μου δεν νοιάζονται. Ούτε κι εγώ».

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Lady Gaga εθεάθη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Λούβρο και οι θαυμαστές εικάζουν ότι μπορεί να γυρίζει μουσικό βίντεο για το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αυτό το διάστημα προωθεί τον ρόλο της ως Harley Quinn στην ταινία «Joker: Folie à Deux».

Eλάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το νέο της, έβδομο άλμπουμ με την τραγουδίστρια εδώ και αρκετούς μήνες να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες της στο στούντιο.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 10:50:40

Back to top button