Γυναίκα

Στέφανος Ξενάκης: «Έχω περάσει δυο πολύ βαθιές καταθλίψεις, κάτι ήθελε να μου πει ο εαυτός μου»

«Έχει αναλάβει την υπόθεση εισαγγελέας για να μην ξαναγίνει αυτό το πράγμα» δηλώνει ο Στέφανος Ξενάκης.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Ξενάκης στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα όπου και εστίασε αφενός στη σχέση που χτίζει διαρκώς με τον εαυτό του και αφετέρου στην περιπέτεια που έζησε τον περασμένο χειμώνα όταν βρέθηκε για 8 μέρες στο κρατητήριο.

«Νομίζω ότι αθλιότερη από τη δική μου σχέση με τον εαυτό μου πρέπει να υπήρχε σε πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις. Έχω περάσει δυο πολύ βαθιές καταθλίψεις που ο εαυτός μου ήθελε να μου πει κάτι. Είναι πολύ σημαντικό να μάθω να συνομιλώ με τον εαυτό μου, να κλείσω λίγο το κινητό και την τηλεόραση, να σταματήσω τη φασαρία γιατί κάτι μου λέει αυτός ο άνθρωπος και συνήθως πονάει» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο επιτυχημένος συγγραφέας.

«Τον Μάρτιο του ΄23 ήταν πολύ δύσκολα γιατί για κάποιους λόγους εκείνες τις μέρες ήμουν Νούμερο 1 trend στα social media στην Ελλάδα. Αποφασίσαμε με τη μαμά των κοριτσιών μου να μην πάνε στο σχολείο για μια δυο μέρες, ήξεραν πολύ καλά τι είχε συμβεί και για ποιο λόγο είχε κλείσει η εταιρεία μου», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Αυτές οι 8 μέρες στο κρατητήριο ήταν πολύτιμες, βέβαια, είχαμε φτιάξει μια πολύ ωραία κοινότητα όπου κάναμε σενάρια και ομιλίες με τα παιδιά που ήταν εκεί. Οπότε κάθε μέρα μιλούσα με τα παιδιά μου από το καρτοτηλέφωνο και μια μέρα με άκουσε τόσο καλά η μεγάλη μου κόρη που είπε στη μαμά της: παίζει ο μπαμπάς να περνάει καλύτερα μέσα απ’ ότι εμείς έξω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Ξενάκης στο πρωινό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά.

«Το δικό μου θέμα ήταν διαχειριστικά και ο τρόπος που χειρίστηκαν τα media ήταν εντελώς άδικος. Ήταν τελείως παράνομο, διαδόθηκαν τα προσωπικά μου δεδομένα και έχει αναλάβει την υπόθεση εισαγγελέας για να μην ξαναγίνει αυτό το πράγμα».

To άρθρο Στέφανος Ξενάκης: «Έχω περάσει δυο πολύ βαθιές καταθλίψεις, κάτι ήθελε να μου πει ο εαυτός μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 14:06:00

Back to top button