Γυναίκα

Μίλτος Τεντόγλου: Αυτή είναι η γοητευτική δημοσιογράφος και σύντροφος του χρυσού Ολυμπιονίκη

Ο Μίλτος Τεντόγλου έστειλε για ακόμη μία φορά τον ελληνικό αθλητισμό στα… ουράνια, καταφέρνοντας το βράδυ της Τρίτης να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος.

Με καλύτερο άλμα στα 8.48μ. ο αθλητής του Πομάσκι έγραψε ιστορία στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς έγινε ο δεύτερος άλτης που κατακτά διαδοχικά χρυσά μετάλλια στο αγώνισμά του, μετά τον θρυλικό Καρλ Λιούις ο οποίος είχε τέσσερα συνεχόμενα από το 1984 έως το 1996.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απονομή του

«Είναι πολύ όμορφο το μετάλλιο, μου αρέσει και χαίρομαι πολύ που το κατάφερα. Ήταν ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον εθνικό ύμνο, σε πολλά μέρη του κόσμου.

Κάθε φορά είναι διαφορετικό, αλλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πιο σημαντικό. Υπήρχαν άτομα στις κερκίδες, στο Τόκιο δεν υπήρχαν, είχαν έρθει σήμερα και η μητέρα με την αδερφή μου, ήταν κάτι ξεχωριστό. Χαίρομαι που είμαι εδώ και που βλέπω την ελληνική σημαία απέναντι. Είμαι περήφανος», τόνισε ο Γρεβενιώτης άλτης.

Όσο για τη χθεσινή προσπάθειά του, αποκάλυψε πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τα παπούτσια του. «Είδα όλα τα άλματά μου, το κάνω πάντα αυτό. Είδα όλες τις λεπτομέρειες, ευχαριστημένος είμαι. Ήταν όλα μεγάλα άλματα, τεχνικά ήταν ωραία, υπήρχαν πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου.

Είχα ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, με τα παπούτσια μου ήταν το θέμα. Κι έπρεπε να φορέσω καινούριο ζευγάρι, καινούριο μοντέλο, που δεν είχα ξαναφορέσει. Δεν είχα χρόνο να το συνηθίσω και δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε.

Η σχέση με γοητευτική δημοσιογράφο

Η οικογένεια και η σύντροφος του Ολυμπιονίκη στηρίζουν «αθόρυβα» τον δικό τους Μίλτο ο οποίος δεν θέλησε ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία του, να απασχολήσει με την προσωπική του ζωή.

Ο Μίλτος Τέντογλου βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη αθλητικογράφο, Πηνελόπη Γκιώνη.

Ποια είναι η Πηνελόπη Γκιώνη

Η Πηνελόπη Γκιώνη καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου. Εξαιτίας της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται τακτικά στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.

Μπορεί το πρόγραμμα του Μίλτου Τεντόγλου να είναι ιδιαιτέρως φορτωμένο ωστόσο, φροντίζει να αφιερώνει πάντα χρόνο και στην κοπέλα του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η σύντροφος του αθλητή έχε σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Συνδύασε τις σπουδές της με την αγάπη της για τον στίβο, έτσι εργάζεται ως αθλητικογράφος. Έχει καλύψει δημοσιογραφικά από κοντά Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αγαπά να γράφει για αθλητισμό γυναικών.

Πώς γνωρίστηκαν;

Ο αθλητισμός και η αγάπη που μοιράζονται για το στίβο ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά.

Η αρχική συμπάθεια μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ιαπωνία. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, συναντήθηκαν εκ νέου και σιγά σιγά κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια.

Ενάμιση χρόνο μετά, είναι αχώριστοι και στηρίζει ο ένας τον άλλο, κάνοντας όνειρα για ένα όμορφο κοινό μέλλον ετοιμάζοντας παράλληλα το σπίτι που θα στεγάσουν τον έρωτά τους.

Η Πηνελόπη Γκιώνη διαθέτει ενεργό λογαριασμό στo Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, τα ταξίδια της αλλά και στιγμές της με τον Μίλτο Τεντόγλου.

 

 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-08 09:20:42

Back to top button