Γυναίκα

Όλοι οι χωρισμοί «βόμβα» της ελληνικής showbiz που συζητήθηκαν έντονα και απασχόλησαν τον Τύπο το 2024

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την εκπνοή του 2024 και μέχρι στιγμής αρκετά είναι τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους από την αρχή του 2024 μέχρι σήμερα αρχές Οκτώβρη.

Πρόκειται για ζευγάρια που χρόνια απασχολούσαν τα φώτα της δημοσιότητας με την κοινή τους πορεία με τον χωρισμό τους να εκπλήσσει το κοινό και τους θαυμαστές τους.

Τo govastiletto.gr συγκέντρωσε όλους τους χωρισμούς «βόμβα» της ελληνικής showbiz που συζητήθηκαν έντονα και απασχόλησαν τον Τύπο αυτή τη χρονιά.

Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου

Ήταν 20 χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα 15 είναι παντρεμένοι. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα καθώς θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα και δεμένα ζευγάρια της showbiz.

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Ραφαήλ που είναι 15 ετών σήμερα και την Ελπινίκη που είναι 10 ετών. Μπορεί να αποφάσισαν να χωρίσουν ως ζευγάρι όμως πάντα θα είναι ενωμένοι και γονείς για τα δύο τους παιδιά.

«Ο έρωτάς μου για τον Νίκο δεν ήταν κεραυνοβόλος. Όταν γνωριστήκαμε δεν ήμουν στη φάση του να κάνω σχέση. Είχα διάφορα θέματα να λύσω και πάλευα για την καριέρα μου. Ενέδωσα γιατί ο τρόπος που με φλέρταρε ήταν πολύ ωραίος και πάρα πολύ ρομαντικός. Από εκεί και πέρα, ενώ έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες», είχε παραδεχτεί στο παρελθόν η τραγουδίστρια.

Στο παρελθόν είχαν παραδεχτεί και οι δυο σε συνεντεύξεις τους πως η σχέση τους πέρασε κρίση ωστόσο την ξεπέρασαν. Το 2022 ο γνωστός τραγουδιστής είχε απαντήσει στο Πρωινό για τις φήμες χωρισμού με την Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά και το διάστημα που έζησαν χώρια.

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει» , είχε αποκαλύψει τότε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας», συμπλήρωσε ο Νίκος Κουρκούλης.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για τον χωρισμό της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα.

Η Υπουργός Τουρισμού σε επίσημη δήλωσή της μίλησε για «κρίση» στη σχέση της με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, αποφεύγοντας να περάσει σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

Με ανακοίνωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη επισημαίνει ότι αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο με τον μουσικοσυνθέτη.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr η υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται να είναι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Άγγελος και Βιβή Μπασινά

Ο Άγγελος Μπασινάς και η σύζυγός του Βιβή υπήρξαν ένα από τα πιο low profile ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους πάντα φρόντιζαν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Η είδηση του χωρισμού τους ύστερα από 19 χρόνια έγγαμου βίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες που πάντα θα αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από την ηλικία των 20 ετών παρότι γνωριζόντουσαν μέσω κοινών φίλων από παλιότερα.

Να θυμίσουμε το 2022 η πρώην σύζυγος του Άγγελου Μπασινά είχε πάρει μέρος στο Asia Express.

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου

Μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας κόρης, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Λίγο πριν το τέλος του φετινού καλοκαιριού η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης απασχόλησαν τη media με τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του διαζυγίου ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσαν πως θα πρωταγωνιστούν φέτος στην ίδια παράσταση «Ο τελευταίος χορός».

«Με τον Γιάννη Αϊβάζη δεν έχουμε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια. Εξακολουθούμε να έχει ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητά του. Εξακολουθεί να υπάρχει πολλή αγάπη» είπε σε δηλώσεις της η Μαρία Κορινθίου.

Josephine – Νίνο

Παρότι ορισμένοι πίστευαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Νίνο και η Josephine φαίνεται να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Και στο παρελθόν το ζευγάρι είχε περάσει από κρίσεις, αυτή τη φορά ο χωρισμός μοιάζει να είναι οριστικός.

Αυτή τη φορά ωστόσο η απόφαση φαίνεται να είναι οριστική. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ η εκπομπή Buongiorno ο Νίνο έκανε unfollow και block την τραγουδίστρια η οποία σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

«Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική», δήλωνε η Josephine.

Οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να φουντώνουν, όταν η Josephine εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι της Panik Records, κάτι που τράβηξε τα βλέμματα και πυροδότησε συζητήσεις. Τις φήμες ενίσχυσε το μήνυμα του Νίνο, το βράδυ της Παρασκευής 13/9, όταν δημοσίευσε μια selfie με τη λεζάντα «Πιο καλά από ποτέ», αφήνοντας υπονοούμενα για το… relationship status του.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως, ήταν το γεγονός ότι έκανε unfollow όλους τους χρήστες στο προφίλ του, συμπεριλαμβανομένης και της Josephine. Η κίνηση αυτή ενίσχυσε τις εικασίες για οριστικό χωρισμό, καθώς συνήθως τέτοιες ενέργειες συνοδεύουν το τέλος μιας σχέσης στα social media. Αξίζει να σημειωθεί λίγο αργότερα ακολούθησε και το block, δεν ξέρουμε ποια από τις δυο πλευρές το έκανε.

Θέλξη – Παύλος Γιαβής

Μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Σύμφωνα με τη Real News, το ζευγάρι πέρασε σοβαρή κρίση, έδωσε χρόνο στη σχέση του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει μαζί με το διαζύγιο να είναι μονόδρομος.

Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2014 κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νεφέλη και την Ίριδα.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από την μουσική, θέλοντας να μεγαλώσει τις δυο κόρες που απέκτησαν μέσα από το γάμο τους.

«Αφοσιώθηκα στις κόρες μου τα τελευταία 7 χρόνια. Ελληνίδα μάνα. Ακόμα και τώρα τις αφήνω και είναι η μαμά μου στο σπίτι. Ήταν επιλογή μου, ό,τι ωραιότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Το τραγούδι είναι αγάπη μου, μία ψυχική ανάγκη, χαλάλι τους, γιατί όσα μαθαίνω από τις κόρες μου δεν τα είχα μάθει πριν από αυτές. Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά που πρόλαβαν την αναγνωρισιμότητα. Νιώθω ευλογημένη που έκανα δύο παιδιά. Ο σύζυγός μου με στηρίζει, μου έδωσε ένα τεράστιο μήνυμα σεντόνι για το comeback του καλλιτέχνη», είχε πει σε συνέντευξη της το 2021 η Θέλξη.

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, έδωσαν τέλος στη σχέση τους, με τον χωρισμό του να φέρνει στο προσκήνιο άγνωστες λεπτομέρειες για τις οικονομικές διαφορές του ζευγαριού.

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό να υπογράφει συμφωνητικό με τον πρώην της προκειμένου να επιστρέψει χρήματα που είχε δανειστεί για την ανακαίνιση του σπιτιού της, η Δανάη Παππά διέψευσε όσα ακούστηκαν για τις διαφορές της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά μετά τις πληροφορίες για το δάνειο που είχε πάρει ο επιχειρηματίας ώστε να ανακαινίσει το σπίτι της ηθοποιού.

Γιώργος Γεροντιδάκης – Άσπα Κωνσταντοπούλου

Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η make up artist Άσπα Κωνσταντοπούλου έδωσαν τέλος στη σχέση τους, αφήνοντας ερωτηματικά για την απόφαση του χωρισμού τους.

Αμέσως μετά την είδηση του χωρισμού τους, οι φήμες ήθελαν τον ηθοποιό σε νέα σχέση με την Δανάη Παππά η οποία βιώνει τον δικό της χωρισμό από τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Είχαμε μια τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον Σασμό που ακόμα και αυτό σε βαραίνει, λες “για ποιο λόγο τώρα να γίνει όλο αυτό το πράγμα”. Μπορεί η χημεία μας στον Σασμό να έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι είμαστε μαζί. Δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται», ξεκαθάρισε η Δανάη Παππά σε συνέντευξή της στο Happy Day.

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη

Οριστικός χωρισμός για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη. Το ζευγάρι το οποίο είχε απασχολήσει τα media στο παρελθόν με τις εντάσεις στη σχέση του, δεν είναι πλέον μαζί, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Η σχέση με τη Βαρβάρα κράτησε καιρό. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια αλλά, τρία. Αυτό το λέω γιατί θίγονται και άλλα άτομα», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Κρυσταλλία – Δημήτρης Πλατανιάς

Η Κρυσταλλία αποκάλυψε τον Μάιο σε συνέντευξή της στο @Breakfast star  ότι χώρισε από τον σύζυγό της.

«Όταν κάτι αλλάζει, ή τελειώνει ή ξεκινάει κάτι άλλο, σίγουρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, γίνεται μόνο για καλό. Είμαι πολύ χαρούμενη και γι’ αυτήν την αλλαγή που έχει έρθει. Ανοίγει μια άλλη πόρτα και με πάει κάπου παρακάτω. Στο παιδί εννοείται ότι μιλήσαμε, από τις πρώτες μέρες. Όταν ήμασταν σίγουροι ότι δεν συμπορευόμαστε σαν ζευγάρι, κάναμε συζήτηση για να μπει κι αυτός σε μια άλλη σελίδα. Είπαμε ότι σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε, αλλά για να είμαστε χαρούμενοι θα είμαστε χωριστά. Είμαι χαρούμενη για την απόφαση που πήρα και θέλω να ζω στην αλήθεια, θέλω να ζω σε μια αληθινή σχέση, σε μια υγιή σχέση».

Το 2010 η Κρυσταλλία γνωρίστηκε με τον έρωτα της ζωής της Δημήτρη Πλατανιά στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ της το οποίο σκηνοθετούσε εκείνος. Ερωτεύτηκαν παράφορα και 9 χρόνια αργότερα, αφού η πρόταση γάμου έγινε στη Ρώμη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβρη του 2019, στην Αίγινα, έχοντας κοντά τους όλους τους αγαπημένους τους φίλους.

Μετά την γαμήλια τελετή, ακολούθησε ολονύχτιο γλέντι και όπως είδαμε μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι του γάμου, δεν έλειψαν οι βουτιές στην πισίνα.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2024, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι, που είχε γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Ίχνη το 2007, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα δύο τους παιδιά, τη Μαρίνα και την Έλλη.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου αποφάσισαν να τερματίσουν τον γάμο τους τον Μάιο του 2024, μετά από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός τους ήταν συναινετικός και συνοδεύτηκε από την έκδοση διαζυγίου.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, η οποία παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2024, μετά από έξι χρόνια γάμου και δέκα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι, που απέκτησε δύο παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου τους, προέβη σε μια κοινή ανακοίνωση, ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους, κυρίως για το καλό των παιδιών τους.

Τόνισαν ότι η προτεραιότητά τους είναι η ψυχική ισορροπία των παιδιών τους και η ομαλή μετάβαση στη νέα αυτή φάση της ζωής τους.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 17:30:38

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button