Γυναίκα

Όλγα Λαφαζάνη για το ατύχημα στο σχολείο της κόρης της: «Μου ήρθε ένα μέιλ που έλεγε: σήμερα το παιδί σας θα γυρίσει σπίτι κουρεμένο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν η Όλγα Λαφαζάνη, η οποία συζητώντας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την ενδοσχολική βία, περιέγραψε τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε ως μητέρα με την κόρη της, όταν έλαβε ένα μέιλ από το σχολείο πως το παιδί θα επιστρέψει σπίτι κουρεμένο.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο (29/6).

«Κάποια στιγμή λοιπόν δέχομαι ένα μέιλ, ήταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι. Έλεγε: σήμερα το παιδί σας θα επιστρέψει με κουρεμένα τα μαλλιά του, μην ανησυχήσετε, έγινε ένα ατύχημα στο διάλειμμα, πήραν κάποια άλλα παιδάκια το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά», περιγράφει η Όλγα Λαφαζάνη.

«Εννοείται ότι εγώ δεν πίστευα αυτό που διάβαζα. Μίλησα κατευθείαν στο τηλέφωνο, μου είπαν: μην ανησυχείτε, δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, είναι δύο τούφες, το προλάβαμε», συμπληρώνει η Όλγα Λαφαζάνη.

«Επέστρεψε στο σπίτι. Εγώ δεν ήθελα να πάω να την πάρω, για να μη δώσω έκταση σε όλο αυτό που είχε συμβεί ήδη και τη φοβίσω ακόμα περισσότερο. Της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες στο μπροστινό μέρος. Δεν έχει σχέση το πόσο, έχει σημασία η πράξη. Ήταν τρομαγμένη χωρίς να το δείχνει, πολύ στεναχωρημένη», κατέληξε στην ιστορία της η δημοσιογράφος.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 14:20:30

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button