Υγεία

Χωρίς πρόσβαση οι οπλίτες στα δημόσια νοσοκομεία και φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

Την ανάδειξη του μείζονος σημασίας θέμα της μη πρόσβασης του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας στα δημόσια νοσοκομεία και στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ φαρμακεία, τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Χουρδάκης στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια τη συνάντησης τους την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 που διεξήχθη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Επιπλέον, συζητήθηκαν τα θέματα πιστοποιήσεων προσόντων του προσωπικού που υπηρετεί ως μόνιμο, αλλά και ως στρατεύσιμοι, αλλά και το ζήτημα ανταλλαγής ακινήτων με τον Δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το φλέγον θέμα της επικείμενης υποχρεωτικής αποστρατείας Επαγγελματιών Οπλιτών.

Επίσης, ο κ. Χουρδάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) από τα οποία έλαβε ενημέρωση για κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πέρας των συναντήσεων ο κ. Χουρδάκης δήλωσε: «Αφιέρωσα την σημερινή μέρα στα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στα θέματα της Άμυνας δεν χωρούν κομματικές παρωπίδες ή πολιτικά χρώματα. Όταν τα ζητήματα αφορούν τα στελέχη της πρώτης γραμμής πρέπει όλοι μας να ενσκήπτουμε ώστε να λυθούν. Ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφο μου και συμπαίκτη στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της Βουλής, για τη συνάντηση και τη δέσμευση για ταχεία επίλυση αρκετών θεμάτων, καθώς και τη διοίκηση της ΠΟΜΕΝΣ για τη διεξοδική ενημέρωση που μου παρείχαν».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-29 16:16:39

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button