Γυναίκα

Φανή Χαλκιά: «Ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, είπα την αλήθεια στα παιδιά»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Φανή Χαλκιά μετά την επίθεση στο beach bar που διατηρούν στη Μεσσηνία με τον σύζυγό της, Λούη Καραμάνου και την περιπέτεια της υγείας του, όταν υπέστη ρήξη ανευρύσματος.

«Είχαν πετάξει έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, είχε γίνει δύο φορές. Κάποιος ενοχλήθηκε… δεν ξέρω τι φαντάζεται ο κόσμος. Φαντάζομαι από ποιον μπορεί να προέχεται, αλλά η έκπληξη είναι πάντα εκεί και σε περιμένει. Έχω πάρει τη νομική οδό», είπε αρχικά η Φανή Χαλκιά για την επίθεση στο beach bar.

Για την κατάσταση υγείας του συζύγου της: «Ακόμα περνάω δύσκολα με τον σύζυγό μου αλλά είναι πολύ δυνατός, το πρόσημο είναι θετικό. Πηγαίνουμε καλά και νομίζω αυτό είναι που μου δίνει δύναμη. Είναι σε κέντρο αποκατάστασης ακόμα. Μέρα μέρα πηγαίνουμε. Είμαι δυνατή γιατί τα παιδιά δεν είναι ωραίο να έχουν μια δραματική φιγούρα στο σπίτι», εξομολογήθηκε η Φανή Χαλκιά.

Για την αντίδραση των παιδιών της: «Δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά τους είπα την αλήθεια. Τον έχουν δει, είναι αισιόδοξα, όμορφα».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 14:20:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button