Γυναίκα

Τριαντάφυλλος: «Τι είναι το non binary; Εγώ έχω γνωστούς που λέγανε ότι είναι ο Ναπολέων και τους έκλεισαν μέσα»

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ρωτήθηκε στον ντόρο που γίνεται γύρω από τον Μάρκο Σεφερλή τις τελευταίες ημέρες μιας και την περασμένη χρονιά και οι δυο τους είχαν έρθει σε ρήξη.

«Είναι άλλο πράγμα ο Nemo, και άλλο πράγμα το παιδί. Είναι άλλο πράγμα να λες σε έναν πατέρα ότι το παιδί σου θέλει να αλλάξει σχολείο, να αλλάξει επίθετο, δε θέλει να ξέρει τον πατέρα του, είναι πολύ βαρύ αυτό νομίζω, και άλλο να κάνει εμένα, εσένα ή οποιονδήποτε άλλο που τον μιμείται. Στο Nemo τι έχει κάνει; Δεν έχω δει»,είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν για το σκετς του Μάρκου Σεφερλή και το Nemo o Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε: «Τι είναι το Non binary;».

«Το ουδέτερο; Α, δεν είσαι “ο”, “η” και είσαι “το”; Α, οκ. Το σπίτι, το αμάξι. Δε ξέρω παιδιά. Πραγματικά. Νομίζω όλους πρέπει να τους αγαπάμε και να τους σεβόμαστε. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ έχω φίλους και γνωστούς μου στη Ρόδο που λέγανε ότι είναι ο Ναπολέων ή ο Αγαμέμνονας και τους είχαν κλείσει μέσα.

Εγώ ξέρω, “Ο Γιώργος, ο Γιάννης, η Μαρία”, έτσι ξέρω από μικρό παιδί. Δε ξέρω τι έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα, δυο, τρεις. Μη παρεξηγηθώ, μη το κόψετε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα για τον εαυτό του, δε μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό… Έτσι πιστεύει… Θα ήθελα να γνωρίσει έναν τύπο να δω τι σκέφτεται να δω τι είναι», είπε στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 14:00:43

Back to top button