Γυναίκα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024  

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Η δουλειά, τα καθήκοντα ή οι ρουτίνες μπορούν να ευδοκιμήσουν λόγω των αυξημένων κινήτρων σου σήμερα. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι έντονες αλλά αποκαλυπτικές. Έχεις έντονη επιθυμία να ξέρεις ότι το μέλλον σου είναι ασφαλής και ότι η επίτευξη των στόχων σου θα σε ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, η ψυχική ένταση είναι πιθανή, καθώς η μέρα προχωρά με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να πλησιάζουν σε ένα τετράγωνο. Μικρά πράγματα μπορούν να πυροδοτήσουν θαμμένο, συσσωρευμένο θυμό ή ευαίσθητα σημεία. Εάν εκμεταλλευτείς καλά την ενέργεια, ίσως μπορέσεις να βρεις λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα.

Δίδυμοι: Η ικανότητα σου να προσελκύεις ανθρώπους και πράγματα στη ζωή σου είναι υψηλή σήμερα. Η επιθυμία τώρα είναι να βελτιωθείς και τα οφέλη της συνεργασίας για την επίτευξη των στόχων σου είναι ξεκάθαρα. Μια αλλαγή τρόπου ζωής μπορεί να είναι στα σκαριά.

Ωστόσο, η σαφήνεια δεν είναι πάντα μαζί σου σήμερα, κυρίως επειδή είσαι πολύ κοντά στην κατάσταση ή ανησυχείς άδικα. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους μπορεί να είναι λίγο ανταγωνιστικές αργότερα σήμερα, αλλά μπορεί να στοχεύσεις στο να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την ενέργεια. Η επιθυμία για έλεγχο σε μια κατάσταση μπορεί να προκύψει εάν αισθάνεσαι ευάλωτη.

Καρκίνος: Μπορεί γενικά να είναι μια τυχερή στιγμή για οικογενειακά θέματα, οικιακές δραστηριότητες και οικονομικές υποθέσεις. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες για ορισμένες δραστηριότητες, καθώς πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα.

Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις συμβουλές ή να ακούσεις τις δικές σου ανησυχίες σχετικά με μια σχέση. Μπορεί να χάνεσαι όταν προσπαθείς να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις, τα λόγια ή την αδιαφορία κάποιου. Ίσως είναι καλύτερο να απολαμβάνεις μια αίσθηση αυτονομίας προς το παρόν, στοχεύοντας να επαναλαμβάνεις τα ζητήματα σε μια μέρα που οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία ή αντικειμενικότητα.

Λέων: Απολαμβάνεις τη βοήθεια των άλλων, ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο σήμερα. Η χρήσιμη φύση σου λάμπει, καθιστώντας φυσικά τους άλλους να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σου. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις του Ερμή μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την κατανόηση σου κατά διαστήματα.

Ενώ έχεις τη διάθεση να βρεις στοιχεία, να συνδεθείς και να μάθεις, μια απόφαση μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν καλά αυτό που εννοείς. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπαίνει σε πιο δυνατό παιχνίδι και ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να προωθήσεις μια ιδέα ή να πιέσεις για μια απάντηση από κάποιον.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024   δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-12 07:31:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button