Γυναίκα

Τα 4 στυλ παπουτσιών που απογειώνουν τα ανοιξιάτικα looks

Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ. Μαζί με τη νέα εποχή έρχονται και καινούριες τάσεις που όλες οι fashion lovers ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε. Ένα από τα βασικά στοιχεία των συνόλων μας είναι τα παπούτσια. Συμπληρώνουν μοναδικά την εικόνα μας και ανήκουν σε εκείνα τα κομμάτια που μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη τη δυναμική της.

Ξεχώρισα τέσσερα στυλ παπουτσιών που μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την περίοδο, τα οποία είναι ιδανικά για τον μεταβατικό καιρό και θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σας.

Τα λευκά sneakers

Τα λευκά sneakers ανήκουν σε εκείνα τα κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Διαχρονικά, άνετα και ταιριάζουν με όλα τα outfits. Την άνοιξη, θα τα φορέσετε με τζιν, υφασμάτινα παντελόνια και φορέματα.

Τα loafers

Το αμέσως πιο βολικό φλατ παπούτσι μετά τα sneakers είναι τα loafers, αφού δίνουν έναν τόνο επισημότητας στα looks και κάνουν το ντύσιμο να δείχνει πιο «δουλεμένο» ακόμη και αν δεν έχετε προσπαθήσει ιδιαίτερα. Κάνουν το ντύσιμο πιο κομψό και σοφιστικέ, ενώ φοριούνται πιο άνετα το βράδυ, σε μια βραδινή έξοδο.

Τα mules

Τα mules επίσης είναι κατάλληλα φλατ για την εποχή, αφού μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί στο γραφείο με υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο ή το βράδυ με φόρεμα.

Οι μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες φαίνεται ότι και αυτήν τη σεζόν έχουν την τιμητική τους, αφού πολλές διάσημες style influencers και ηθοποιοί τις επιλέγουν για τα looks τους. Αγαπημένο κομμάτι σε κάθε ντουλάπα, οι μπαλαρίνες γοητεύουν τις γυναίκες κάθε ηλικίας, προσθέτοντας μια girly πινελιά στο ντύσιμο.

Φιλιά Αγγελική.

 

 

 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-29 14:00:56

Back to top button