Σχέσεις

Τα 3 red flags που πρέπει να προσέξεις στα 3 πρώτα ραντεβού

Κλασικές ενοχλητικές συμπεριφορές

Τα red flags δεν κρύβονται και τόσο εύκολα, αρκεί να μην κλείνεις τα μάτια (και τα αυτιά) σου. Σήμερα δεν θα αναφερθούμε στα πολύπλοκα και σε αυτά που πρέπει να ερμηνεύσεις. Μιλάμε για τα απλά που κάνουν συνήθως την εμφάνισή τους στα πολύ πρώτα ραντεβού, και σου φωνάζουν να φύγεις. Εμείς πάντως σε ενημερώσαμε.

Αργεί στα ραντεβού

Άνθρωποι είμαστε και θα αργήσουμε κάποιες φορές. Όταν όμως γνωρίζεις έναν άνθρωπο και βρίσκεστε στα πρώτα ραντεβού, είναι αγενές και λέει πολλά για το πώς σε βλέπει ο άλλος. Αν αργήσει σε ένα, είναι οκ. Αν αργήσει σε όλα, μην κάνεις πως δεν βλέπεις.

Πίνει πάρα πολύ

Δεν θα κρίνουμε τους ανθρώπους από το αν θα πιουν πορτοκαλάδα μπλε ή μερικές μπύρες, αλλά όταν κάποιος το παρακάνει, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Αν δηλαδή βγεις με κάποιον και βλέπεις ότι μεθάει ή γίνεται tipsy, ενώ μόλις γνωριστήκατε, σκέψου τι θα ακολουθήσει.

Σου κάνει love bombing

Μία τρομακτική τάση στο dating που σε μπερδεύει στην αρχή. Είναι αυτός ο τύπος που σε γεμίζει με κομπλιμέντα, σου κάνει δώρα και σου υπόσχεται αιώνια αγάπη από τα πρώτα ραντεβού και γενικά ξεπερνά τα όρια, ενώ ακόμα δεν ξέρεις πού μένει και αν έχει αδέρφια. Δεν έχει σημασία γιατί το κάνει. Σημασία έχει να το αναγνωρίσεις και να φύγεις.


Δημοσιεύθηκε
2023-01-28 14:00:00

Back to top button