Γυναίκα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Συνεχίζει να αγνοείται ο ετεροθαλής αδελφός της – Το νέο της μήνυμα

Συνεχίζει να αγνοείται, από το βράδυ του Σαββάτου 18/5 ο ετεροθαλής αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ στο Μαλιμπού. Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, το βράδυ της Τετάρτης 29/5 έκανε μια νέα ανάρτηση για τον ετεροθαλή αδελφό της, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει και παράλληλα να τονίσει πως συνεχίζονται οι προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό του.

«Πριν από δέκα μέρες χάθηκε ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Άττι. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον.

Σημαίνει τον κόσμο για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδελφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην ανάρτησή της.

Να θυμίσουμε πως ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά αργά το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, και πιο συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θετός αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ την τελευταία φορά που κάποιος τον είδε, εθεάθη με μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-30 10:20:38

Back to top button