Ελλάδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα – Σε κίνδυνο η ζωή του

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός ανηλίκου από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας. 

Πρόκειται για έναν 17χρονο Αιγυπτιακής καταγωγής τον Μοχάμεντ (ον.) Γιάχια (επ.),τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 30 Αυγούστου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 1/09/2026 και προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, καθώς ενδεχομένως να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Μοχάμεντ (ον.) Γιάχια (επ.) έχει ύψος 1.75 μ., είναι αδύνατος, έχει πορτοκαλί μαλλιά, πράσινα μάτια και φακίδες στο πρόσωπο. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Ο ανήλικος εξαφανισθείς

Χαμόγελο του Παιδιού




Δημοσιεύτηκε ! 2026-09-01 14:30:00

Back to top button