Γυναίκα

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνει για την πολιτική» – Τι λέει για Μποφίλιου και Λιόλου

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξή του, στο Mega. Ο Στέφανος Κασσελάκης, εξακολουθεί όπως είπε να του είναι συμπαθής, αλλά δεν κάνει για πολιτική.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παίρνει θέση σε μια σειρά από θέματα της επικαιρότητας. Μιλάει για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνει για την πολιτική, για τις αντιδράσεις που υπήρξαν αναφορικά με το φόρεμα που επέλεξε η Νατάσα Μποφίλιου στη συναυλία της στον Λυκαβηττό και τα σχόλια ορισμένων για την Κατερίνα Λιόλιου, που ερμήνευσε το «Διθέσιο» με τον δικό της τρόπο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης λέει πως το σπίτι που αγόρασε είναι 55 τετραγωνικά και δεν του λείπει τίποτα. «Αν μου λείπει κάτι είναι η επόμενη μουσική μου. Κοιτάω τον εαυτό μου πια. Έχω γίνει πιο κοκέτης. Ο καλλιτέχνης έχει πάντα αμφιβολία και το θέμα είναι ακόμα και αν βγάλει το ασχημόπαπο να βρει έναν τρόπο να τον αγαπήσει. Ακόμα και αυτοί που με αντιπαθούν για τις επόψεις μου παραδέχονται πως είμαι καλός στη δουλειά μου».

Όπως λέει, κάποτε είχε σκεφτεί να φύγει από τη χώρα: «Ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα. Δεν μου άρεσαν τα γύρω γύρω. Ήταν το 2000. Τότε συναπάντησα τη ΄Σπείρα’ και με έκανε να μείνω. Σήμερα την ελπίδα την αναζητούμε στους φίλους μας. Εμένα με κατηγορούνε πως έχω πολλούς φίλους πολιτικούς. Οι πολιτικοί θέλουν να έχουν φίλους καλλιτέχνες για να φωτογραφίζονται».

Μιλώντας για την Αριστερά είπε: «Η μόνη σωτηρία για τη λεγόμενη Αριστερά είναι αν ενώσει τις δυνάμεις της. Αν είναι διαλυμένοι σε 15 ανέμους, χαΐρι δεν θα κάνει. Ένα κόμμα που έχει φτάσει 38% και έχει μόνο 200.000 μέλη είναι τζίφος».

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το πρόσωπο γιατί ήμουν από τους πρώτους που συνάντησε. Δεν θα έλεγα ότι τον στήριξα αλλά δήλωσα πως μου είναι συμπαθής και συνεχίζει να μου είναι. Δεν νομίζω πως κάνει για την πολιτική».

Για το political correct είπε: «Το σιχαίνομαι. Δεν το καταλαβαίνω και δεν το θέλω να το ακούω στη ζωή μου. Μη μου πειράζετε τη Νατάσα. Ό,τι θέλει δικαιούται να φορέσει. Η Κατερίνα Λιόλιου είναι θέμα, μια χαρά το είπε το ‘Διθέσιο’. Εγώ δεν άκουσα φάλτσο. Η Νατάσα δεχτεί επιθέσεις γιατί είναι ΚΚΕ και ο κόσμος είναι κακός».

To άρθρο Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνει για την πολιτική» – Τι λέει για Μποφίλιου και Λιόλου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 16:49:56

Back to top button