Γυναίκα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Με κάνει έξαλλο η υποκρισία, αν είχα ένα γιαούρτι θα της το έριχνα»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου την Τρίτη 15/10 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων, οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν για το political correct και ο Σπύρος Παπαδόπουλος διηγήθηκε ένα περιστατικό που του έτυχε πρόσφατα σε μια παρέα.

«Υπάρχει θέμα με το political correct, ήταν αναμενόμενο, με την έννοια πως όταν κάτι πάει να αλλάξει προς μια κατεύθυνση, θα υπάρξει μια πρώτη περίοδος ανισορροπίας, θα πάει στο άλλο άκρο… Ελπίζω και εύχομαι και πιστεύω ότι θα ισορροπήσει αυτό το πράγμα και δεν θα κινείται σε τέτοιες ακρότητες ευθιξίας πάνω στα πράγματα. Δεν με ζορίζει προσωπικά, με την έννοια ότι είχα πάντα στα πλαίσια της ευγένειας και της διακριτικότητας απέναντι στους ανθρώπους είχα ένα όριο αυτολογοκρισίας από μόνη μου. Δεν χρειάστηκε η εποχή να μου το επιβάλλει», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και είπε: «Μέχρι να ισορροπήσουν εγώ θα είμαι έξαλλος. Το θεωρώ μια τεράστια υποκρισία. Η υποκρισία αυτή τη στιγμή χτυπάει κόκκινο. Ήμουν παρών σε συζήτηση που λέει η άλλη “δεν καταλαβαίνω, συναντάς κάποιον και λέει να σου συστήσω τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα σου; Τι θα πει “σου”; Είμαι δικά σου;”. Και λέω τώρα, ένα γιαούρτι άμα το είχα, θα στο έριχνα. Έχουν ξεφύγει. Ακούς πολλές βλακείες, δεν μπορούν να μιλήσουν άνθρωποι. Κι εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω, μακάρι να βρω ένα έργο που να προκαλεί τόσο πολύ και θα το κάνω επί τούτου. Με κάνει έξαλλο αυτή η υποκρισία, δεν το μπορώ καθόλου».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 10:40:00

Back to top button