Αθλητικά

Σοκ με Μάικ Τζέιμς: Tραυματίστησε σοβαρά στον αχίλλειο

Ο Τζέιμς σε περσινό αγώνα της Μονακό (Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images)

Προσθήκη του site σήμερα.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google



Ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε τρομερά άτυχος στον αγώνα της Εφές Αναντολού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με τον Αμερικανό γκαρντ τραυματίζεται σοβαρά στον αχίλλειο.

Σε μία ανύποπτη φάση και δίχως να έχει κάποιον αντίπαλο δίπλα του που να τον μαρκάρει, ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε στο παρκέ και άρχισε να σφαδάζει από τον πόνο, κρατώντας χαμηλά το πόδι του.

Το μυαλό όλων πήγε κατευθείαν στο χειρότερο, το οποίο επιβεβαίωσε η Εφές Αναντολού με ανακοίνωσή της: «Για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στην περιοχή του αχίλλειου τένοντα, θα διενεργηθούν λεπτομερείς εξετάσεις και θα γίνει σχεδιασμός για τη θεραπεία του. Περαστικά Μάικ»!

Λίγο αργότερα, ο Μάικ Τζέιμς έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

«Λοιπόν, είναι χάλια… Γ@@να απαίσιο. Ευχαριστώ όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μου», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ.


Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-02 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button