Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: “Τώρα η αγωνία μου είμαι εγώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω… |


Στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολομού στο YouTube κανάλι “MariaTiNixta” βρέθηκε καλεσμένη η Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά της, τις ανασφάλειες που είχε αλλά και την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης.

Αρχικά η παρουσιάστρια του Mega σημείωσε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα στις εξόδους με τα παιδιά της, καθώς ο κόσμος που τη συναντά δεν της φέρεται διαφορετικά από ο,τι σε ένα μη αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Σημείωσε μάλιστα ότι λόγω του διαζυγίου της, σε περίοδο διακοπών επιλέγει να πηγαίνει κάποιο ταξίδι μαζί με τους δύο γιους της και τις υπόλοιπες μέρες που τα παιδιά θα βρίσκονται με τον πατέρα τους, ταξιδεύει με την παρέα της.

Αναφορικά με τις ανασφάλειες που αισθανόταν όταν ήταν πιο μικρή, η Σίσσυ Χτηστίδου τόνισε: “Μπήκα στα 44. Μου αρέσει αυτή η δεκαετία. Αισθάνομαι καλύτερα από ο,τι στην προηγούμενη δεκαετία. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί, καταλαβαίνω ότι μπορεί να τρομοκρατεί. Πριν μπω στη δεκαετία των 40 είχα ένα φόβο, αλλά όταν μπήκα, μετά… είναι πιο συνειδητά τα πράγματα. Ξέρεις τι θέλεις, πως το θέλεις. Είμαι πολύ καλύτερα, μέσα μου τουλάχιστον. Δε θα το συνδύαζα με τα παιδιά όσο με την εσωτερική διαδρομή που κάνεις και τη δουλειά που κάνεις με τον εαυτό σου και τις εμπειρίες που βιώνεις. Μέσα από αυτές τις εμπειρίες φτάνεις να είσαι καλύτερα. Εγώ είμαι καλύτερα, έχω λιγότερες ανασφάλειες και αγωνίες από αυτές του είχα στα 25 και στα 30” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο πλαίσιο πρόσθεσε πως είχε “Αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπούν, αν με συμπαθούν. Τώρα η αγωνία μου είμαι εγώ. Εγώ σε συμπαθώ; Μου κάνεις; Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια. Δεν με νοιάζει” τόνισε η παρουσιάστρια.

Σχετικά με τη δουλειά της, αφού αποκάλυψε ότι αρχικά προοριζόταν για ηθοποιός, και είχε πάει και σε σχολή, συνειδητοποίησε ότι ο ρόλος της παρουσιάστριας της ταιριάζει περισσότερο γιατί θέλει να είναι ο εαυτός της. Για το ‘Χαμογέλα και Πάλι’ μάλιστα ανακοίνωσε πως “Είμαστε στην έκτη χρονιά. Θα πάει και έβδομη σίγουρα. Δεν έχω βαρεθεί καθόλου, μπορώ να το κάνω άλλα 20 χρόνια. Δε θέλω τίποτα να αλλάζει. Στους ανθρώπους, στις δουλειές, στους συνεργάτες είμαι πολύ σταθερή. Οι συνεργάτες μου είναι οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή η εκπομπή αυτή είναι ακριβώς όπως την ήθελα και πριν έξι χρόνια μου έδωσε αυτή την ευκαιρία η Άλκηστις Μαραγγουδάκη είπα ότι αυτό είναι το όνειρό μου. Αισθάνομαι ελεύθερη πολύ μέσα σε αυτό που κάνω. Γιατί να θέλω να κάνω κάτι άλλο” δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χτηστίδου.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-27 07:00:00

Back to top button