Γυναίκα

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για Έλον Μασκ: Εύχομαι να έλεγχε τη συμπεριφορά του λίγο περισσότερο

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν είναι ενθουσιασμένος με τον Έλον Μασκ. Ο πολυδισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ κάνει μια σύντομη εμφάνιση στο δεύτερο επεισόδιο του «Iron Man».

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είχε μια λιγότερο από ενθουσιώδη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις του για τον Αμερικανό κροίσο, Έλον Μασκ, ο οποίος συγκρίνεται με τον χαρακτήρα που υποδύεται τον «Iron Man» ή Τόνι Σταρκ.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο podcast «On With Kara Swisher» του New York Magazine, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξέφρασε τα ανάμεικτα συναισθήματά του για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla που «προσποιείται» τον διάσημο ρόλο του στις ταινίες της κινηματογραφικής σειράς «Avengers».

«Τον έχω συναντήσει μόνο μερικές φορές, απλώς εύχομαι να έλεγχε τη συμπεριφορά του λίγο περισσότερο» είπε ο Ντάουνι Τζούνιορ για τον Μασκ.

Στην κινηματογραφική σειρά της Marvel, που είναι βασισμένη στα Marvel Comics, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδύεται τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Σταρκ, καθώς και το alter-ego του «Iron Man». Στην πραγματικότητα, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύγκριση μεταξύ του φανταστικού χαρακτήρα του Ντάουνι Τζ. και του μεγιστάνα της τεχνολογίας και ιδρυτή της SpaceX.

Το 2016, ο σκηνοθέτης του «Iron Man», Τζον Φαβρό αποκάλυψε ότι ο Μασκ είχε επηρεάσει ορισμένα στοιχεία της απεικόνισης του Σταρκ στη μεγάλη οθόνη. Μιλώντας στο podcast «Recode Decode» εκείνη την εποχή, ο Φαβρό είπε ότι ο Ντάουνι Τζ. πέρασε χρόνο με τον επιχειρηματία για να «μας δώσει κάποια εικόνα για το πώς θα ήταν πραγματικά να είσαι ο Τόνι Σταρκ».

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης ότι γύρισαν κάποιες σκηνές για το «Iron Man 2» στο SpaceX και ότι «διατήρησε φιλία» με τον Μασκ μετά την ταινία. Ο Μασκ κάνει μια σύντομη εμφάνιση στο δεύτερο επεισόδιο του «Iron Man».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η σχέση του Ντάουνι Τζ. με τον Μασκ έχει αλλάξει από τότε. Από τότε που ο Μασκ άρχισε να χρησιμοποιεί τα χρήματά του και το X/Twitter, που είναι ιδιοκτησία του για να παρέμβει στις προεδρικές εκλογές, η σύνδεση του μεγιστάνα με τον «Iron Man» έχει γίνει προβληματική για τους θαυμαστές και ίσως για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, σύμφωνα δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ.

To άρθρο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για Έλον Μασκ: Εύχομαι να έλεγχε τη συμπεριφορά του λίγο περισσότερο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 18:08:00

Back to top button