Αστρολογία

Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια τα γενέθλια τους;


Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης μισεί τη σκέψη του να γεράσει γιατί σημαίνει λιγότερο χρόνο για να απολαύσει τη ζωή. Ξέρω, αυτό ακούγεται λυπηρό, αλλά ο Τοξότης είναι το είδος του ζωδίου που ζει για το εδώ και τώρα. Δεν θέλει να σκέφτεται το μέλλον! Είναι κάτι πολύ τρομακτικό για αυτόν!
Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Ο λόγος για τον οποίο οι Δίδυμοι μοιάζουν πάντα σαν να διασκεδάζουν τόσο πολύ είναι επειδή δεν ανησυχούν ποτέ για τα πράγματα που δεν συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Δεν κάθονται πραγματικά στο παρελθόν και σίγουρα δεν σκέφτονται πολύ το μέλλον. Οι Δίδυμοι φοβούνται τα γενέθλιά τους γιατί είναι απλώς άλλη μια εχθρική υπενθύμιση ότι ο χρόνος περνάει. Οι Δίδυμοι θα προτιμούσαν να ζουν ανενόχλητοι.
Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για το να γεράσουν. Από τη μια πλευρά, μπορεί να είναι πολύ σοφοί και ενθουσιασμένοι για όλα τα καλά πράγματα που θα ακολουθήσουν, από την άλλη πλευρά μπορούν να δημιουργήσουν μια ιδέα για ένα τρομερό μέλλον. Οι Ιχθύες έχοντας μεγάλη φαντασία, τους κάνει να μετανιώσουν για κάποιες σκέψεις που κάνουν. Μπορεί να πουν ότι είναι ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουν τα επόμενα γενέθλια, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μπορεί να γίνουν νευρικοί.
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Στους Υδροχόους δεν αρέσει να σκέφτονται το μέλλον γιατί έχουν ακόμα πολλά πράγματα που θέλουν να ολοκληρώσουν. Στην πραγματικότητα, μπορεί πραγματικά να τους κάνει να πανικοβληθούν αν σκεφτούν υπερβολικά πόσο κοντά είναι τα επόμενα γενέθλιά τους, επειδή σημαίνει ότι πλησιάζουν στο να τελειώσουν άλλη μια χρονιά. Οι Υδροχόοι έχουν πολλά στο πιάτο τους και πολλά άλλα στη λίστα με τις υποχρεώσεις τους και ότι δεν είναι έτοιμοι να γιορτάσουν την αρχή ενός ακόμη έτους.
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Στους Σκορπιούς δεν αρέσει πολύ να είναι το επίκεντρο της προσοχής, επομένως είναι σπάνιο να θέλουν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους. Εκτός κι αν είναι ο στενός τους κύκλος, που μπορεί να μην ξέρει καν πότε είναι τα γενέθλια τους. Σίγουρα μπορεί να τους τρομάξει το να νιώθουν ότι δεν είναι έτοιμοι για το μέλλον. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)Ο Καρκίνος είναι ένα από εκείνα τα ζώδια που είναι γνωστά ως ενσυναίσθητα, πράγμα που σημαίνει ότι βλέπουν τι συμβαίνει στους ανθρώπους όταν μεγαλώνουν. Μπορεί να μην ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από τη ζωή ακόμα, αλλά σίγουρα ξέρουν ότι δεν θέλουν να καταλήξουν δυστυχισμένοι. Ο Καρκίνος δεν φοβάται πραγματικά τα γενέθλιά του, αλλά μπορεί να είναι συντριπτικό να γνωρίζεις ότι μεγαλώνει.
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ο Κριός είναι αυθόρμητος και παρορμητικός και μπορεί να μην είναι εντελώς έτοιμος να μεγαλώσει ακόμα. Θέλει να βεβαιωθεί ότι μπορεί ακόμα να ζήσει μια συναρπαστική ζωή, ακόμα και όταν είναι μεγαλύτερος. Οι Κριοί δεν μισούν τα γενέθλιά τους, αλλά η σκέψη για το μέλλον μπορεί να τους κάνει λίγο νευρικούς. Θέλουν απλώς να βεβαιωθούν ότι είναι προετοιμασμένοι για ότι τους φέρνει η ζωή.
Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Ο Λέων λατρεύει και ανυπομονεί για τα επόμενα γενέθλιά του, επειδή είναι μια ολόκληρη μέρα που είναι αφιερωμένη στον εορτασμό τους, συν ότι λατρεύουν τα δώρα, την τούρτα και τη σαμπάνια! Ο Λέων προσβλέπει στο μέλλον γιατί ξέρει ότι τα καλύτερα έρχονται.
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Οι Ζυγοί δεν έχουν πολλά εύσημα για το πόσο σκληρά εργάζονται για να έχουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Η ζωή είναι να μάθεις τι είναι σημαντικό και τι όχι, και οι Ζυγοί θέλουν να ξέρουν ότι πήραν όλες τις σωστές αποφάσεις για τον εαυτό τους. Οι Ζυγοί είναι ενθουσιασμένοι για τα γενέθλιά τους, όταν έχουν κάτι αληθινό να περιμένουν.
Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι ένα από εκείνα τα ζώδια που ανυπομονούν να μεγαλώσουν. Υπάρχει απλώς κάτι στο να ζουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους που κάνει τους Ταύρους να ονειρεύονται την ημέρα που θα αποκτήσουν τη δική τους θέση, θα κάνουν οικογένεια και θα είναι υπεύθυνοι για τα οικονομικά τους. Τις περισσότερες φορές, μετρούν αντίστροφα τις μέρες για τα επόμενα γενέθλιά τους, επειδή ξέρουν ότι θα έρθουν περισσότερες ευκαιρίες.
Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Ο Παρθένος είναι μια γηραιά ψυχή καθώς είναι μεγάλος από τότε που γεννήθηκε. Αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεται να σχετιστεί με άτομα της ηλικίας του και προτιμά να έχει μια βαθιά συζήτηση με κάποιον που έχει περισσότερη εμπειρία από αυτόν. Ο Παρθένος λατρεύει τη σκέψη ότι θα συνεχίσει να μαθαίνει από τη ζωή καθώς μεγαλώνει. Και όσο για τα γενέθλιά του, είναι απλώς άλλη μια χρονιά γεμάτη δυνατότητες.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως είναι ένα από εκείνα τα ζώδια που δεν θα κορυφωθεί ποτέ. Χρόνο με το χρόνο, βελτιώνεται με την ηλικία, πετυχαίνει περισσότερα στη ζωή και βάζει περισσότερους στόχους. Ότι βάλει στο μυαλό του ένας Αιγόκερως είναι μια επένδυση και δε θα τον πιάσεις να κάνει πράγματα που είναι ανούσια ή βαρετά, επειδή αυτό δεν είναι μέρος του πολυετούς σχεδίου του. Ο Αιγόκερος είναι αυτός που πρέπει να κοιτάξεις, αν ανησυχείς ποτέ για το μέλλον. Είναι το ιερό δισκοπότηρο της σοφίας.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-12-19 18:18:09

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button