Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολυάσχολη και ενδιαφέρουσα. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση, ιδιαίτερα μια συναισθηματική. Κάτι που ακούς ή που συναντάς μπορεί να διεγείρει σήμερα την περιέργεια σου. Η εξερεύνηση μιας νέας ιδέας ή ενδιαφέροντος μπορεί να είναι έντονη. Λίγος υγιής ανταγωνισμός μπορεί να σου δώσει κίνητρο. Καθώς βρίσκεσαι σε φάση να δράσεις, μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να χτίσεις πάνω σε μια ιδέα. Ιδιαίτερα όσο προχωρά η μέρα, οι ενέργειες είναι καλές για τη φροντίδα των επαγγελματικών σου.
Ταύρος
Ενώ νιώθεις συναισθηματικά σταθερός σήμερα, είσαι επίσης έτοιμος για δράση. Στην πραγματικότητα, έχεις κίνητρο προκειμένου να είσαι παραγωγικός και η επινοητικότητα σου είναι μοναδική. Οι φυσικές δραστηριότητες είναι στο επίκεντρο και εκεί μπορεί να βρεις τη χαρά, την ηρεμία αλλά και πιθανόν να αναπτύξεις και νέες σχέσεις. Σε ελκύουν ιδιαίτερα δραστηριότητες που ενισχύουν τη σύνδεση σου με το εδώ και τώρα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα έχεις την τάση να δίνεις περισσότερη αγάπη και προσοχή στα κατοικίδια σου. Εκτιμάς τη σταθερότητα και τη διάρκεια περισσότερο απ’ το συνηθισμένο.
Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στο ζώδιο σου και είσαι δραστήριος και συναισθηματικά συγκεντρωμένος. Ενώ οι μοναχικές δραστηριότητες φαίνεται να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα, κερδίζεις εύκολα μέσα από τη συνεργασία με τους άλλους. Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δικτύωση και την καινοτόμο εργασία μπορούν να πάνε καλά και να είναι ευχάριστες. Το να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου έρχεται φυσικά και νιώθεις πολύ καλά. Έχεις κίνητρο και ενέργεια. Η προσοχή σου στρέφεται σε καθημερινές δραστηριότητες που σε βοηθούν να θεραπεύσεις, να αφεθείς, να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις.
Καρκίνος
Η Σελήνη τονίζει σήμερα τον τομέα των σκέψεων και της χαλάρωσης και η συναισθηματική επαναφορά θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Επειδή η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Άρη, μπορείς να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η τρέχουσα διέλευση της Αφροδίτης στον τομέα της αισιοδοξίας, του προγραμματισμού και των φιλικών σχέσεων σου δίνει μια απίστευτη ώθηση. Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να συμμετάσχεις σε μια διαπραγμάτευση ή να καταλήξεις σε μια συμφωνία.
Λέων
Με τη διέλευση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα, η επιθυμία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απολαύσεις τον εαυτό σου εκπληρώνεται. Παρόλα αυτά, είναι απίθανο να παρασυρθείς με τη σημερινή αρμονία Σελήνης – Άρη που ενθαρρύνει την αφοσίωση και τη συγκέντρωση, κάνοντας σε πολυάσχολο. Η δημιουργία χώρου για ευχάριστες δραστηριότητες τώρα είναι απαραίτητη. Είναι επίσης πιθανό να απολαμβάνεις το να μοιράζεσαι τις ιδέες σου περισσότερο από ότι συνήθως. Καταπιάνεσαι με θέματα όπως η καινοτομία η εξερεύνηση και η ανακάλυψη. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα το βρίσκεις τον εαυτό σου να στρέφει την προσοχή του σε κάτι ιδιαίτερο.
Παρθένος
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε εμπνέει να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά και καθώς εναρμονίζεται με τον Άρη, σε κάνει γενναίο ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Αυτή η διέλευση της Σελήνης δίνει έμφαση στις ευθύνες, τις επιδόσεις και τα καθήκοντα και μπορεί να στοχεύεις στο να είσαι ευχάριστα παραγωγικός. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα, που σημαίνει ότι σε οδηγούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες και στο να αφήσεις κάτι πίσω σου. Οι σημερινές ενέργειες είναι επίσης ισχυρές για να έχεις μια σταθερή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου και να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.
Ζυγός
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να επεκταθείς, να μάθεις νέα πράγματα και να εμπλουτίσεις το πνεύμα σου. Μπορεί επίσης να προκαλέσει επιπλέον ενθουσιασμό στις σχέσεις! Στόχος είναι να ανανεωθείς μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή για μια λιγότερο ομαδική δραστηριότητα, ή να μάθεις κάτι νέο. Ίσως νιώθεις πιο θαρραλέος και με ιδέες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια σου. Είσαι επίσης σε φάση να εξερευνήσεις θέματα απαιτούν ψυχική αντοχή, ειδικά όσο προχωρά η μέρα.
Σκορπιός
Η σημερινή Σελήνη σε εμπνέει να αναζητήσεις βαθύτερη ικανοποίηση μέσα από αλληλεπιδράσεις, έργα και εμπειρίες. Η έρευνα και η ανάλυση καταστάσεων μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. Βάζεις τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και σκέφτεσαι περαιτέρω κάποιες καταστάσεις. Επίσης ελκύεσαι από δραστηριότητες που βελτιώνουν τη ζωή σου με μικρούς αλλά σημαντικούς τρόπους. Έχεις κίνητρο για να αφοσιωθείς και είσαι έτοιμος να το κάνεις. Οι σχέσεις ή η σταθερότητα και η αξιοπιστία συμβάλλουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σου και αισθάνεσαι την ώθηση να πετύχεις τους στόχους σου.
Τοξότης
Αναζητάς περισσότερη επικοινωνία σήμερα. Αν και είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου, είναι επίσης μια στιγμή που η συμβολή σου στα κοινά μπορεί να είναι καθοριστική. Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Άρη στο τομέα της αναψυχής και του ρομαντισμού, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να απολαύσεις τις σχέσεις σου. Οι άλλοι σε επηρεάζουν θετικά, παρακινώντας σε να αναλάβεις δράση, ή να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα οι ενέργειες σε ωθούν στο να δώσεις σε ένα έργο ή σχέση λίγο περισσότερο ενδιαφέρον απ’ ότι συνήθως.
Αιγόκερος
Με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η ανάγκη για κάτι παραγωγικό είναι έντονη. Θέματα και στόχοι σε ότι αφορά το σπίτι, την υγεία, την εργασία ή την οικογένεια ευνοούνται. Έχεις κίνητρο και είσαι έτοιμος να λύσεις προβλήματα. Το να οργανωθείς ή να επικεντρωθείς σε ένα θέμα λειτουργεί υπέρ σου σήμερα, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι καλά με τους δεσμούς που δημιουργείς.
Υδροχόος
Η σημερινή Σελήνη υποστηρίζει μια ροή δημιουργικότητας και ευχάριστες επικοινωνίες. Ασχολήσου με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σου προσφέρουν μια χαρά. Οι πράξεις και τα συναισθήματα σου είναι σε αρμονία σήμερα και αυτό σε βοηθά σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σου. Ο καταιγισμός ιδεών σε ευνοεί. Μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο νέο γύρω από μια σχέση. Αφοσιώνεσαι εύκολα στο έργο που έχεις αναλάβει.
Ιχθύες
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδανικές ώστε να μπεις στο σωστό δρόμο. Είσαι ιδιαίτερα εργατικός και μπορείς να προσθέσεις περισσότερη δημιουργικότητα στην εργασία και τις ιδέες σου. Θέλεις να είσαι απασχολημένος και να παράγεις κάτι που αξίζει τον κόπο. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για ασφάλεια και οικειότητα, αλλά είσαι επίσης έτοιμος και να τα διεκδικήσεις! Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, αλλά είναι επίσης καλή για να εργαστείς άνετα και με κέρδος.
Κεντρική φωτογραφία: iStock
 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-05-09 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button