Γυναίκα

Πριν σταματήσεις να βγαίνεις ραντεβού, σκέψου αυτά τα 3 πράγματα

Κεφάλαιο «Ραντεβού». Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί έντονα πολλούς ανθρώπους. Σύμφωνα με μια έρευνα του Κέντρου Ερευνών Pew στις ΗΠΑ. Το 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η ζωή τους σε σχέση με τα ραντεβού είναι «όχι και τόσο καλή» ή «καθόλου καλή». Μια πρόσφατη έρευνα σε 6.034 ενήλικες των ΗΠΑ διαπίστωσε επίσης ότι το 57% των εργένηδων δεν ψάχνει καν για ραντεβού.

Πόσα ραντεβού είναι πολλά; Στις πόσες φορές… έχουμε «πάρει φωτιά»; Πριν πάρετε την απόφαση να σταματήσετε, κάντε στον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις.

1. Προσπαθήσατε ποτέ να κρατήσετε το «κόστος» των ραντεβού χαμηλό, και δεν τα καταφέρατε;

Εάν ένα ραντεβού πάει στραβά, το μεγαλύτερο μη επιστρεπτέο κόστος είναι ο χρόνος. Κάθε ώρα που ξοδεύετε για αυτό είναι μια ώρα λιγότερη που ξοδεύετε για κάτι πιο ευχάριστο και παραγωγικό.

Ένα άλλο σημαντικό κόστος είναι η αυτοπεποίθηση και η ευημερία μας.

2. Πιστεύετε ότι είστε πολύ μακριά για να βρείτε τον άνθρωπό σας;

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την πρόοδο των ανθρώπων που γνωρίζετε. Για παράδειγμα, αν η αυτοπεποίθηση και οι προοπτικές σας βελτιώνονται, γιατί να τα παρατήσετε τώρα; Από την άλλη πλευρά, αν η πορεία είναι επίπεδη ή επιδεινώνεται και παίρνει την κατηφόρα, είναι πιθανό ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να τρέχετε προς μια κατεύθυνση που σας απομακρύνει περισσότερο από τον προορισμό σας.

3. Έχετε κάνει όλες τις πρακτικές προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τις νέες σας γνωριμίες;

Ναι, τα ραντεβού είναι εξαντλητικά. Αλλά προσπαθήστε να αξιολογήσετε την προσέγγισή σας. Αν μπορέσετε να εντοπίσετε πού δεν τα πάτε καλά, ή πιο απλά γιατί συμβαίνει αυτό, ίσως βρείτε μια λύση.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-10 21:00:28

Back to top button