Αστρολογία

Ποια 3 ζώδια θα δουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους τον μήνα Φεβρουάριο.


Τον Φεβρουάριο θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές και μία επαναστατική διάθεση θα αιωρείται στο περιβάλλον- Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα τα αγγίξει η αλλαγή περισσότερο από τα άλλα σύμφωνα με την αστρολογία;Ίσως ο φετινός Φεβρουάριος να είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς μήνες του χρόνου αλλά και από τους πιο ιδιαίτερους. Πολλές πλανητικές κινήσεις συμβαίνουν στον Ουρανό και συμμετέχει ο Πλούτωνας, αλλά και ο Ερμής. Θα ταρακουνηθούν θέματα φιλίας, διάφορες αναταραχές θα προκύψουν με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες ριζικές αλλαγές  για το επόμενο διάστημα.Στις 10/02/2024 η Νέα Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει επαναστατική διάθεση χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία. Αυτά θα είναι μόνο η αρχή, αφού προς το τέλος του μήνα ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και λίγο αργότερα και η Αφροδίτη ακολουθεί το ίδιο.Η σύνοδος αυτών των δυο πλανητών φέρνει έρωτες, πάθη και επιθυμίες. Στις 23/02 όμως το τοπίο αλλάζει, αφού ο Ερμής θα προχωρήσει στους Ιχθύς, ακριβώς απέναντι από τον Κρόνο. Μια πολύ αντιθετική και δύσκολη όψη που θα φέρει καθυστερήσεις, αναβολές, προβλήματα και αναπόφευκτες ρήξεις. Ο μήνας στην εκπνοή του έχει και Πανσέληνο, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, όπου θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε θέματα δουλειάς και υγείας.

Ποια ζώδια θα δεχθούν τις περισσότερες αλλαγές για τον μήνα Φεβρουάριο

Ταύροι
Πολύ σημαντικός μήνας ο Φεβρουάριος για εσάς. Μήνας αλλαγών, αποφάσεων, προόδου και εξελίξεων. Καριέρα και κοινωνική καταξίωση είναι τα δυο κυρίως θέματα που σας απασχολούν, και θα έχετε ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την επανάσταση σας και να διεκδικήσετε όλα όσα θέλετε πραγματικά, μακριά από τις προτιμήσεις και τις συμβουλές της οικογένειας και των γύρω σας. Μπορεί να θέλετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό, να κυνηγήσετε την δουλειά των ονείρων σας και να ζήσετε χωρίς περιορισμούς. Οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες ειδικά για εσάς τα σταθερά ζώδια, ωστόσο είναι ώρα για αποφάσεις και αν της πάρετε αυτό το διάστημα πιθανώς να σας βγουν σε καλό. Επίσης, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02 που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει ο φόβος των αλλαγών.
Λέοντες
Πολλά θα είναι τα όσα συμβούν στη ζωή σας και θα αφορούν από επαγγελματικές συνεργασίες, ερωτικές σχέσεις, φιλίες, ακόμη και την κοινωνική σας εικόνα. Περισσότεροι από τους μισούς πλανήτες θα βρεθούν σε διαφορετικές στιγμές στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας. Στο αστρολογικό παιχνίδι θα είναι και ο Πλούτωνας με τον Ερμή. Θα σκεφτείτε ξανά τις σχέσεις και τα πάθη δεν θα λείψουν. Είτε τα θετικά, είτε τα όχι και τόσο ευχάριστα πάθη. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02 σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας φέρνοντας ανατροπές ή και μια οριακή κατάσταση με ένα συνεργάτη. Δεν αποκλείετε να αλλάξετε δουλειά μέσα στο επόμενο διάστημα, να μετακομίσετε, ακόμη και να αλλάξετε την ερωτική σας κατάσταση. Όλα αυτά, μέσα στον Φεβρουάριο.
Σκορπιοί
Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τον μήνα που έρχεται σε κάθε επίπεδο. Θα έχετε πίεση από οικογένεια και σχέσεις και πιθανώς να σας απασχολήσουν και θέματα που αφορούν το παρελθόν σας. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να μην ξεσπάσετε τα νεύρα σας και παρά την πίεση να αφοσιωθείτε στον εαυτό σας και να ψάξετε τι πραγματικά μπορεί να πηγαίνει λάθος. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα των σχέσεων, πρέπει να είστε τις ημερομηνίες 14/02, στις 17/02, στις 22/02 και στις 27/02. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από το στρες και το άγχος και να αφοσιωθείτε στο να περάσετε καλά, και να μην υπεραναλύσετε την κάθε κατάσταση. Αφήστε τον συγκεκριμένο μήνα να κυλήσει, μαζί με όλες τις αλλαγές που φέρνει και εκμεταλλευτείτε την πορεία που σας πηγαίνει.
jenny.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-01-31 13:20:43

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button