Αστρολογία

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της αρμονίας. Διέπει τις σχέσεις μας (ιδιαίτερα την ερωτική μας ζωή) και ενσαρκώνει την αρμονία και τη συνεργασία σε όλες τις μορφές της. Κάθε χρόνο, η Αφροδίτη περνά λίγο χρόνο σε κάθε ζώδιο μόνο μία φορά, μεταδίδοντας το μήνυμά της για ομορφιά και αγάπη σε όλους. Καθώς μετακινείται σε κάθε νέο ζώδιο, αυτό το ζώδιο επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο η Αφροδίτη κάνει τη δουλειά της στον κόσμο, κάτι που με τη σειρά του μας επηρεάζει.
Κατανοώντας τι σημαίνει όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, μπορούμε να καταλάβουμε πώς να αξιοποιήσουμε τη δύναμή της και να ενισχύσουμε τις φιλίες, τις ρομαντικές σχέσεις  και τις επαγγελματικές μας σχέσεις. Παρθένος: Η διάσημη εικόνα της τελειομανίας έχει να κάνει με το καλύτερο δυνατό βήμα κάθε φορά. Οι Παρθένοι έχουν ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για να έχετε στη γωνιά σας, όταν πρέπει να κάνετε μια μεγάλη δουλειά. Είναι πολύ οργανωμένοι, πολύ περίεργοι και φυσικά, θα ελέγξουν τριπλά κάθε βήμα. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, με την βοήθεια της αστρολόγου Λίτσα Πετρίδη, ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Αφροδίτη στην Παρθένο (9/10 έως τις 8/11) και σε ποιους ακριβώς τομείς.
Ζώδια που ωφελούνται όταν η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο: Αιγόκερως, Ταύρος και ΠαρθένοςΖώδια που μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις όταν η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο: Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθείς.
Η επισκόπηση: Θέλετε να επαναφέρετε τη ζωή σας σε έλεγχο μετά τη σεζόν του Λέοντα; Απλώς για αυτό είναι εδώ η Παρθένος. Η Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει μια πιο σοβαρή ατμόσφαιρα σε όλες τις συνεργασίες σας και αυτές που δεν ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα σας μπορούν να δείξουν την πόρτα.
Η Παρθένος είναι τελειομανής και όταν συνδυάζεται με τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή. Μένουμε να διευθετήσουμε τις αντικρουόμενες επιρροές τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι ολόκληρη η ζωή σας θα καταρρεύσει, σημαίνει απλώς ότι θα βγείτε από αυτήν την περίοδο με μια πολύ πιο ξεκάθαρη κατανόηση του ποιες σχέσεις αξίζουν τον χρόνο σας και ποιες μπορείτε να αφήσετε για να εξετάσεις.
Αγάπη: Όπως είπαμε ήδη, η Παρθένος είναι η τελειομανής του ζωδιακού κύκλου. Αυτό σημαίνει ότι όταν η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, πρόκειται να φέρει κάποια σοβαρή πειθαρχία στην ερωτική σας ζωή. Τώρα είναι η ώρα να απαντήσετε στις δύσκολες ερωτήσεις, να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε ή όχι σε μια σχέση με βάση την αντικειμενική ανάλυση. Η Παρθένος είναι όλα γεγονότα και κανένα συναίσθημα, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο όταν αποφασίζεις να κόψεις τον πρώην μια για πάντα. Οι ελεύθεροι θα δουν τα στάνταρ τους να ανεβαίνουν στα ύψη αυτή τη σεζόν, επομένως όποιος τα καταφέρει από αυτή τη δοκιμασία ζωντανός είναι πιθανότατα φύλακας.
Καριέρα και οικονομικά: Υπερβολική όταν η Αφροδίτη ήταν στον Λέοντα; Η πρακτική Παρθένος είναι εδώ για να το καθαρίσει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κόψετε τα περιττά έξοδα στον προϋπολογισμό σας και να εξορθολογήσετε τις διαδικασίες στη δουλειά, καθώς η οξεία αντίληψη της Παρθένου βοηθά να αποκαλυφθούν τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Η γλώσσα αγάπης της Παρθένου είναι πράξεις υπηρεσίας, οπότε μην εκπλαγείτε εάν αρχίσετε να δείχνετε στο αφεντικό σας ότι νοιάζεστε με το να μένετε αργά, να έρθετε νωρίς και να κάνετε πραγματικά αυτό το επιπλέον μίλι ενώ είστε στη δουλειά. Οισυνάδελφοί σας θα σας ευχαριστήσουν γι’ αυτό.
Διάθεση: Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μια στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τους ιστούς της αράχνης. Αυτό συχνά εκδηλώνεται ως μεταφορική κάθαρση των σχέσεών σας, αλλά μπορεί να νιώθετε την επιθυμία να βγάλετε και τα κυριολεκτικά σκουπίδια. Το να πετάξεις το παλιό μακιγιάζ, να συγκεντρώσεις μια τσάντα (ή πέντε) δωρεές και να κάνεις έναν πλήρη βαθύ καθαρισμό του διαμερίσματός σου είναι όλα τυπικές συμπεριφορές της Αφροδίτης στην Παρθένο, κάτι που είναι λογικό.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-10-09 10:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button