Γυναίκα

Παναγιώτης Ρέτσος: Η μελαχρινή καλλονή που έβαλε γκολ στην καρδιά του αρχηγού του Ολυμπιακού

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, Παναγιώτης Ρέτσος δεν τα πηγαίνει περίφημα μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Ο 25χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ερωτευμένος με μία πολύ όμορφη κοπέλα που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Καραμανίδη. 

Η πανέμορφη Κωνσταντίνα έβαλε γκολ στην καρδιά του Παναγιώτη ενώ οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, την Τετάρτη 29 Μαΐου η Κωνσταντίνα -όπως θα δείτε και παρακάτω- μέσω του λογαριασμού της στο Instagram έκανε δύο αναρτήσεις για τον καλό της, με αφορμή τον τελικό του Conference League για τον Ολυμπιακό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον στηρίξει.

H Κωνσταντίνα Καραμανίδη έχει ένα πολύ ωραίο προφίλ στο Instagram μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της, τα ταξίδια της αλλά και τη δουλειά της. Η Κωνσταντίνα διαθέτει τη δική της εταιρεία με μαγιό και με ρούχα γυμναστηρίου.

Παράλληλα, η μελαχρινή κοπέλα σπουδάζει στο Τμήμα Μαιευτικής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και γι’ αυτόν τον λόγο πηγαινοέρχεται πολύ συχνά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Ρέτσος σε ηλικία 18 ετών έγινε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου, ενώ παράλληλα έγινε και ο νεότερος αρχηγός όλων των αθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού.

Το εν λόγω επίτευγμα τον κατατάσσει ανάμεσα στους νεότερους ποδοσφαιριστές που υπήρξαν αρχηγοί των ομάδων σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Σπάνιο παιδί ο Ρέτσος, με ήθος και χαρακτήρα», λένε όσοι τον γνωρίζουν, κάτι που αποτυπώνεται και στη γενική αθλητική διαδρομή του.

Το ζευγάρι ανυπομονεί πλέον για τις καλοκαιρινές διακοπές του και προγραμματίζει από τώρα τις εξορμήσεις σε αγαπημένα ελληνικά νησιά. Οι δυο τους αγαπούν τη θάλασσα, αλλά και τα ταξίδια στο εξωτερικό, απολαμβάνουν την καλή ζωή, πάνω απ’ όλα όμως θέλουν να είναι μαζί.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-30 12:00:26

Back to top button