Γυναίκα

Ο Παπαμιχαήλ ήθελε στις ταινίες να μπει το όνομά του δίπλα από της Βουγιουκλάκη

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν δέχτηκε να μην είναι το όνομά του δίπλα από της Αλίκης Βουγιουκλάκης και για αυτό δεν ήταν στις ταινίες και έπαιζε ο Αλεξανδράκης», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Για τις άγνωστες πτυχές του έγγαμου βίου του αλλά και της επαγγελματικής πορείας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρης Παπαμιχαήλ, μίλησε σήμερα το απόγευμα (19.09.2024) ο Μάκης Δελαπόρτας στο Στούντιο 4.

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε πως στις ταινίες “Μανταλένα”, στην “Αλίκη στο Ναυτικό” και στο “Ξύλο βγήκε από το παράδεισο”, η Finos Film φαινόταν πως έχει ως πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ απλά συμμετείχε μαζί με όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

«Ας πούμε ο Παπαμιχαήλ στη “Μανταλένα”, στην “Αλίκη στο Ναυτικό” και στο “Ξύλο βγήκε από το παράδεισο”, είναι ότι η Finos Film παρουσιάζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία το «Ξύλο βγήκε από το παράδεισο» και μετά πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ…

Αυτός το “έφαγε” μία, δύο, τρεις. Στα “Χτυποκάρδια” της είπε ότι δεν θα παίξουμε μαζί ξανά και τον έπαιρνε η Αλίκη και τον παρακαλούσε. Αυτό δεν το έχω πει ποτέ», ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Έκαναν αυτές τις ταινίες κι έσκισαν και μετά ο Παπαμιχαήλ ζήτησε από την Αλίκη να είναι οι Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ πρωταγωνιστούν στην ταινία “Το ταξίδι” και “Η ψεύτρα”», είπε ο ηθοποιός.

«Ο Παπαμιχαήλ δεν το δέχτηκε και για αυτό δεν έπαιζε στις ταινίες και έπαιζε ο Αλεξανδράκης.

Μετά ήρθαν τα Χτυποκάρδια και τους έκαναν πρόταση κι ο Παπαμιχαήλ είπε ότι δεν θα το δεχόταν, αν δεν έμπαινε το όνομά του δίπλα από της Αλίκης. Η Αλίκη έκανε πίσω, το δέχτηκε κι έτσι επανενώθηκε το ζευγάρι. Μετά επήλθε κι ο έρωτας και η “Μοντέρνα Σταχτοπούτα” και παντρεύτηκαν», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 22:15:00

Back to top button